Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Aquaterra Oasis, Chisinau

In de hoofdstad van Moldavië, Chisinau, is Aquaterra dé naam voor fitness en wellness. In hun derde vestiging Oasis installeerde Alpha Wellness Sensations onlangs een nieuwe sauna en zoutgrot.

De club Aquaterra Oasis biedt haar klanten een uitgebreid trainingsprogramma. Dit zowel in de fitnessruimte als met een groot aanbod groepslessen. Ze gaan prat op een individuele benadering voor elke klant, op elk niveau van fysieke training. De persoonlijke aandacht tijdens de fitnesslessen is de sterkte van het coachingsteam. Zorg voor de klanten is er des te meer dankzij een groot aanbod aan wellnessfaciliteiten. Geen betere manier om het sportaanbod te complementeren. Er is een 25 m-bad, een whirpool, een beauty-center met kapsalon en een spa-afdeling. Hierin zorgde Alpha Wellness Sensations onlangs voor enkele vernieuwingen.

Vanuit de nieuwe sauna en zoutgrot kijk je uit op het zwembad en de rustruimte. Hier zorgen de grote panoramaramen voor. Ook de glazen deur zorgt telkens voor een open gevoel en verbinding met de andere ruimtes. In de sauna lig je languit op de banken uit brede ayaushouten planken, die mooi uitgelicht worden door de indirecte ledverlichting. Rondom het plafond zorgen ledspots voor meer licht en in het midden fonkelt een sterrenhemel. Het systeem om aroma’s te doseren laat gasten genieten van heerlijke geuren.

De zoutgrot heeft praktisch rondomrond ruwe zoutstenen als wand. Het zouteffect wordt nog versterkt door zout dat via de aromaverdamper wordt verspreid. De loungebanken hebben de gekende S-curve, gevormd door smalle latjes uit cederhout. Ceder vervolledigt ook de binnenafwerking. De rode houttint krijgt extra warmte door de indirecte verlichting achter de zoutstenen die eveneens rood geschakeerd is. Na een intensieve sportsessie is het hier heerlijk vertoeven om weer tot rust te komen.

Meer realisaties