Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

My Dream Spa, Meribel

Dat de showroom van Alpha Wellness Sensations in Hasselt klanten een overvloed aan inspiratie biedt, mag duidelijk zijn uit dit privaat wellness-project. Hier werden twee toonzaalopstellingen succesvol met elkaar gecombineerd!

De woning in het Franse skidorp Meribel heeft een authentieke chalet-stijl. Opgetrokken uit hout en steen met een fantastisch uitzicht over de vallei en de omliggende bergen. De ideale setting dus om een mooie wellness te installeren. Hiervoor trok de eigenaar - samen met de installateur - richting Hasselt om zich te laten informeren over de mogelijkheden bij Alpha Wellness Sensations. En wat hij daar zag, was meer dan voldoende inspiratie om zijn droomspa vorm te geven. Het werd een combinatie van de opstellingen ‘My Spa’ en ‘My Dream’. Zo kwam hij tot het resultaat ‘My Dream Spa’. Perfect toch?

Een in de vloer verzonken bubbelbad laat het raam vrij om onbeperkt te genieten van het uitzicht op de bergen. De sauna en het stoombad die naast elkaar liggen, genieten via hun glazen voorwand dus ook van dit panorama. Het gebruik van hout en steen komt terug in respectievelijk de binnenafwerking van de My Spa-sauna en de knappe buitenafwerking van beide in Slate-Lite. Natuurlijk mogen mozaïektegels in de My Dream-hamam niet ontbreken. In dit stoombad werd een douche geïntegreerd, dubbel plezier dus. Net zoals in de sauna waar we ook 2 infraroodstralers treffen. Hier werden de planchetten van de zijwanden diagonaal geplaatst wat een zeer knus effect geeft. Ook de hoeklamp zorgt voor sfeer tezamen met de indirecte verlichting achter de rugleuning. De achterwand van het stoombad werd geflankeerd door gekleurde ledstrips voor een modern effect. Dankzij de prachtige showroom-modellen kan je dus supermakkelijk de wellness van je dromen samenstellen! 

Meer realisaties