Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private Spa, Fontainebleau

Op een boogsheut van Fontainebleau werd aan een uitzonderlijk mooi gebouw een bijbouw geplaatst in het teken van ontspanning. Een prachtig zwembad met spa-functie loopt door van binnen naar buiten. Hierrond werd een sauna en hamam mooi geïntegreerd tot een subliem wellnessconcept

Aan deze woning werd een volledige bijbouw geplaatst in het teken van ontspanning. Een prachtig zwembad met spa-functie loopt door van binnen naar buiten. Hierrond werd een sauna en hamam mooi geïntegreerd door Alpha Wellness Sensations. Het geheel is modern opgevat met mooi gebruik van materialen en verschillende hoekjes om gezellig te loungen. De toegang tot de sauna en de hamam is gemaakt in een glazen wand die is afgewerkt met een zwart alminium kader, geheel in lijn met de ramen, deuren en dakkoepel in de ruimte. Maar ook in de achterzijde is telkens een raam voorzien zodat je zowel vanuit de sauna als de hamam ook van de tuin kan genieten. 

De afwerking binnenin de sauna is in licht hout en fineer, met smalle planken voor de bank en de vloer en bredere planken voor de zijwanden, de achterwand en het plafond. Een leuke moderne touch! In het plafond zijn de verlichtingsspots ingebouwd. De vloer rond het zwembad werd doorgetrokken in de hamam. De glooiende ligbank nodigt uit tot relaxen en is afgewerkt in gemarmerde epoxy, die aansluit bij de afwerking van de wanden. Van onder de bank krijg je warm indirect licht tezamen met de spots die ook hier in het plafond verwerkt zijn. Kortom, een rijkelijk project dat gezien mag worden!

Meer realisaties