Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private wellness, Lennik

Een oriëntaals gevoel in huis … Met de juiste verlichting en accessoires wordt de privé-wellness die Alpha Wellness Sensations in deze nieuwbouwwoning bouwde helemaal omgetoverd tot een magisch plek. 

Een sauna en stoombad in eigen huis is een droom voor velen. Waarom zou je, wanneer je voor een nieuwbouwproject staat, dat dan niet onmiddellijk inplannen? Dan kan je vanaf dag 1 genieten van al de voordelen van water en warmte. De eigenaars van deze woning kozen voor een Chaleur sauna en stoombad van Alpha Wellness Sensations. De vrijgehouden ruimte werd ook volledig in stijl afgewerkt, zodat het wellness-gedeelte een aparte zone in huis werd. Helemaal gericht om volledig tot ontspanning te komen.

Het stoombad is afgewerkt in zwart gemarmerde mozaïek. De RGB ledverlichting, die alle kleurschakeringen mogelijk maakt, licht dit geheel mooi uit. Dezelfde verlichting vinden we in de sauna, die luchtig is door het lichtere ayous- en hemlockhout. Zowel vanuit de sauna als het stoombad kijk je door de glazen deur uit op de omliggende gang en ruimte. Hier zorgen de oriëntaalse verlichting en beige (mozaïek)tegels voor de juiste warme en ontspannen sfeer. Even wegdromen in eigen huis! 

Meer realisaties