Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. - 210 cm W x 200 cm D x 225 cm H
 2. - Binnenafwerking in ceder planchetten
 3. - Banken in 2 niveaus type Chaleur in ayous
 4. - Ledstrips achter de rugleuningen
 5. - Venster in dubbel veiligheidsglas
 6. - Deur type chaleur 59 x 177 cm
 7. - Sturing Alpha Design S
 8. - Saunaoven Alpha Backwall 12 kW

Private sauna, Leuven

De stadstuin van een rijwoning in Leuven omtoveren tot een heus wellness-paradijs. Het maatwerk van Alpha Wellness Sensations maakt alles mogelijk!

Leven in een bruisende stad als Leuven heeft zo zijn voordelen. Je bent overal dichtbij, alles is met de fiets of te voet bereikbaar en je komt altijd wel iemand tegen die je kent. Maar voor sommigen is het gebrek aan een tuin of de nodige rust een reden om toch verder van de stadskern een woning te zoeken. Maar wanneer je deze modern verbouwde rijwoning met zwembad en sauna in de tuin ziet, dan merk je dat zelfs met een beperkte ruimte alle luxe voor een fantastisch buitenleven aanwezig kan zijn. 

De sauna werd strak, zwart en rechthoekig afgewerkt zoals de woning. De voorzijde uit dubbel veiligheidsglas maakt het passend plaatje compleet. Binnen in de sauna voert het warme gevoel van het hout de boventoon. Iets donkerder voor de zijwanden en het plafond uit cederhout. Iets lichter voor de banken en rugleuning uit ayoushout. De indirecte verlichting achter de rugleuning, licht deze schakering mooi uit. Het moderne design blijft behouden dankzij de Alpha Backwall-oven, zodat er geen onderbreking van strakke belijning is. De warmte van deze verborgen oven is perfect te regelen dankzij de Design S-sturing van Alpha. Op elk moment kan je dus heerlijk ontspannen, zelfs midden in de stad . “The best of both worlds”, noemen wij dat!

Meer realisaties