Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
  1. 200 cm W x 120 cm D x 210cm H
  2. Binnenafwerking in hemlock planchetten
  3. Achterwand bekleed met steenfineer type Rock
  4. Banken type Chaleur in ayoushout
  5. Ledverlichting RGB achter de rugleuningen
  6. Deur in veiligheidsglas
  7. Saunaoven 4.5 kW

Private Chaleur sauna, San Cassiano

In Italië mocht Alpha Wellness Sensations een kleine maar klassevolle sauna toevoegen aan de badkamer van een privéwoning. 

San Cassiano, het charmante stadje aan de voet van de Dolomieten trekt een internationaal vakantiepubliek. Zowel in de winter als in de zomer is er heel wat te beleven. Zowel op sportief als op culinair vlak. Een deel van het centrum is autovrij en dat weten zowel de bezoekers als de locals erg te appreciëren. De voetgangerszone telt tal van bars, café’s en restaurants plus een uitgebreid aanbod van shops. Wat heerlijk om hier te vertoeven. 

Voor één van de locale gezinnen mocht Alpha Wellness Sensations een sauna installeren aansluitend aan de badkamer. De sauna heeft een oppervlakte van 2 meter op 1,2 meter. Toch is er ruim plaats voor 2 personen door de brede banken geplaatst in een hoek. Een lagere bank dient als veilig opstapje en rond de saunaoven werd een bijpassende omkasting geplaatst. De achterwand is bezet met Rock-steenfineer naar analogie van de grote donkere tegels in de badkamer. Verder werd de sauna afgewerkt met hemlock planchetten en indirecte verlichting achter de rugleuning. Klein maar fijn!

Meer realisaties