Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Pierre & Vacances – Méribel

De residentie Les Ravines van Pierre & Vacances gaat helemaal op in het decor van de Savoie. De chalets uit hout en steen sieren de helling van de bergen. En aan wellness is er absoluut geen gebrek! Alpha Wellness Sensations deed de inrichting van het wellnesscentrum, installeerde een sauna in elk van de 8 luxe appartementen en vulde het zwembad-gedeelte aan met een sauna en hamam. 

Méribel, in het gebied van Les Trois Vallées, is winter en zomer een ideale vakantieplek. Natuur, bergen en tal van inspannende en ontspannende activiteiten. Voor het verblijf is residentie Les Ravines een van de meest geliefde onder de toeristen. En dat zal niet zomaar zijn … Boek je één van de 8 luxe appartementen, dan heb je een privé-sauna ter beschikking. Vertoeven de kids graag uren in het zwembad, dan kunnen de ouders daar gaan ontspannen in de sauna of hamam. En heb je een hele namiddag voor jezelf, dan kan je voluit gaan relaxen in het wellnesscentrum. 

Hier steelt de zoutwand achter de ligbedden meteen de show. Met warme oranje en witte tinten zorgt de indirecte verlichting achter de zoutstenen onmiddellijk voor een cosy sfeer. Ook de ‘after journey walk’ is een eyecatcher van formaat. Je wandelt door een straat van warme en koude sensaties die mooi ingekleed zijn door de foto’s achter het veiligheidsglas. Een druk op de knop leidt je van een warme infraroodsessie via een verkoelende sneeuwmist door een warme en tropische regenbui terug naar de heerlijke infrarood. De hamam straalt een futuristische sfeer uit dankzij de knappe verlichting van de zwart-wit geblokte mozaïek. In de ruime sauna zijn zowel banken, zijwanden als plafond in hout afgewerkt. Enkele uren hier vertoeven en je bent weer helemaal opgeladen voor de rest van je vakantie. :-)

Meer realisaties