Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Luxpa, Heeze

Voor een persoonlijke wellness-ervaring ben je bij Luxpa in Heeze aan het juiste adres. De sauna en infraroodcabine, in de privé af te huren wellnessruimte, zijn van de hand van Alpha Wellness Sensations.

“Personal wellness experience”, dat is de missie van Luxpa. De privé-wellness in de buurt van Eindhoven gaat er prat op de sauna-ervaring volledig te personaliseren naar de wensen van de gasten. Geuren, kleuren, muziek, hapjes en drankjes kunnen allemaal naar wens gekozen worden.   En voor de kwaliteit van de faciliteiten stond Alpha Wellness Sensations garant. 

In de wellness werden een sauna en lounge-infraroodcabine van het type Chaleur geïnstalleerd. Beide met een glazen voorwand zodat alles één voelt in de ruimte.De binnen- en buitenafwerking  werd gelijklopend bekleed met hemlock planchetten. De achterwand van beide werd afgewerkt in steenfineer. De infraroodcabine voor 2 personen heeft 6 full spectrum stralers gepositioneerd volgens de ergonomische bank. In de sauna kan men zich op 2 niveaus installeren met aan elke zijde een rugleuning. De ledverlichting kan elke kleurschakering oproepen en boven de saunaoven kan via de wandbevestiging een schaaltje gehangen worden om zout of etherische oliën te verdampen. Zo wordt de ontspanning een volledige belevi

Meer realisaties