Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Outdoor Luxury, Sint-Truiden

Op een dakterras in het landelijke Sint-Truiden werd door AWS een strakke witte wellness geïnstalleerd. De sauna-unit werd verlengd met een overkapping zodat er ook gecocoond kan worden, beschut tegen regen of zon. 

De sauna-unit is subliem in zijn eenvoud. Het geheel is aan de buitenkant opgebouwd uit Rockpanel, een brandveilige gevelbekleding, die hier zowel de omkadering van de sauna vormt alsook de overkapping. Door de keuze voor wit blijft het concept licht en luchtig. De sauna heeft glas aan 3 wanden, zodat ook het uitzicht gevrijwaard blijft. In de overdekking werden 4 spots ingebouwd zodat de lounge-set eronder mooi verlicht is en je kan blijven genieten tot in de nachtelijke uren.

De binneninrichting van de sauna is zeer sfeervol door de afgeronde banken uit dunnen latjes ayoushout. Deze latjes lopen door in de vloer en werden ook dwars geplaatst voor de lange gebogen rugleuning wat een speels effect heeft. De wanden en het plafond zijn bekleed met ceder planchetten. De saunaoven van het type Aplha Pro is een lange, smalle, strakke kachel die past in de rechthoekige unit. De ramen en de deur zijn uit een aluminium kader, ook wit. En natuurlijk kan de gepaste muziek gekozen worden. Wellness beleven op zijn puurst. 

Meer realisaties