Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Hotel Novotel Deauville Plage

Op een steenworp van het strand pronkt het Novotel van Deauville. Binnenin pronken de sauna en het stoombad van Alpha Wellness Sensations!

Waar Deauville vroeger een boerendorp was, is het nu de parel van de Calvados. De gemeente van Normandië is een bekende badplaats waar het gezellig flaneren is tussen de kleurrijke parasols van de promenade. Er worden allerlei festivals georganiseerd, onder andere voor jazz, klassieke muziek, bridge en het bekende Festival du Cinéma Américain de Deauville. Het casino en de renbaan maken het plaatje compleet voor een toeristisch trekpleister. Het Novotel heeft een scala aan kamers van suites met zeezicht tot familiekamers. Er zijn vergaderzalen voor seminaries, een panoramisch restaurant en een extra bar waar je gezellig sushi kan delen met een drankje. Bovendien staan het zwembad, de sauna, het stoombad en de fitnessruimte ​​ter beschikking van alle gasten.

Alpha Wellness Sensations was hier partner voor ontwerp en constructie van sauna en stoombad. De zwembadruimte is modern en strak, in navolging hiervan werd het design van de wellness ook clean en strak gehouden. Tegenover het zwembad geven de Alpha Luxury-deuren met een smal zwart aluminium profiel toegang tot deze ruimtes. Het stoombad is van vloer tot plafond bezet met mozaïeksteentjes in een maanblauwe kleur. De RGB-spots en de indirecte ledstrip onder de bank lichten dit mooi uit. In de sauna werd de oven geplaatst achter een wand van hemlock. Hier komt de verlichting indirect van achter de rugleuning, die net als de banken van ayoushout is. Alle nodige snufjes voor de wellnessfaciliteiten zoals toevoer van verse lucht, noodstop, luidsprekers en afkoelslang zijn uiteraard aanwezig. Alle bezoekers kunnen hier even heerlijk ontspannen!

Meer realisaties