Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

B&Bfor2, Brugge

In de tuin van B&B for 2 in hartje Brugge werd een volledige wellness gebouwd door Alpha Wellness Sensations. Dit laat zowel verre gasten als bewoners uit de buurt toe om even te ontsnappen aan de hedendaagse drukte. 

Brugge, het Venetië van het noorden, bekend om zijn historische gebouwen, gezellige straten en mooie kanaaltjes doorheen en rondom de binnenstad, is dé toeristische trekpleister van België. Wie zijn bezoek aan het charmante Brugge wil combineren met wat relax-tijd is bij deze bed en breakfast aan het juiste adres. In een apart wellness-gebouw in de tuin zijn een zoutsteensauna, infraroodsauna, hamam en belevenisdouche ondergebracht. Het geheel is sfeervol verlicht en mooi ingewerkt in de tuin. De saunawanden zijn bezet met tegels van ruwe zoutsteen uit de Himalaya. Een ‘sol fog’-systeem zorgt voor constante toevoer van geïoniseerde mist. Hieraan worden een zoutoplossing en aroma toegevoegd. De afwerking van de sauna en de banken gebeurde in cederhout. De lounge infraroodcabine voor 2 personen beschikt over het Alpha Adaptive Smart control systeem. Zowel in de ergonomisch gevormde banken als aan de zijwanden zijn stralers geïnstalleerd. Ook de hamam, die ruimte biedt voor 4 personen, heeft een ergonomische bank. Deze is verwarmd en afgewerkt in mozaïektegels zoals de wanden. Overal is de RGB-ledverlichting indirect weggewerkt in de banken en zorgen enkele spots het muzieksysteem dadelijk voor de juiste mood.

Ook aan de verfrissing is hier veel aandacht besteed. De afkoelzone heeft een belevenisdouche, een aparte afkoelemmer en de ijsmachine zorgt voor nog eens 70 kg ijs per dag. Weer een project van Alpha Wellness Sensations dat bekroond werd in de wedstrijd beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer. Deze keer in de categorie openbare wellness. Voor veel ontspannende uren in beautiful Brugge! :-)

Meer realisaties