Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. - 260 cm W x 145 cm D x 240 cm H
 2. - Achterwand en voorwand in hemlock planchetten
 3. - Zijwanden met zoutstenen en indirecte ledverlichting RGB
 4. - Eén ergonomische bank in massief ayous
 5. - Eén bank type Intens in ayous planken
 6. - 10 full spectrum infraroodstralers waarvan 2 ergonomisch in de rug
 7. - Ledvermlichting RGB indirect in het plafond
 8. - Deur uit veiligheidsglas
 9. - Luidsprekers
 10. - Schuifbare voetsteunen

Chaleur Lounge, Antwerpen

Onder het motto ‘ieder zijn keuze’ werd een op maat gemaakte infraroodcabine afgeleverd door Alpha Wellness Sensations met 2 verschillende banken. Een technisch hoogstandje met futuristische look.

De ene ligt graag languit, de andere zit graag rechtop. De ene houdt van strak en hoekig, de andere ziet liever rondingen. De ene wil matige warmte, de andere intense hitte. Mensen zijn nu eenmaal niet hetzelfde. Gelukkig maar! Zo ontstaan er tenminste unieke ontwerpen. Voor een gezin uit Antwerpen tekende Alpha Wellness Sensations deze bijzondere Chaleur Lounge. De infraroodcabine is voorzien van maar liefst 10 full spectrum stralers, verdeeld over de twee verschillende banken en bediend door drie aparte sturingen. Zo kan alles perfect op de noden van het moment en van elke gebruiker afgestemd worden.

Aan de ene kant vlei je neer op de golvende ergonomische bank met specifiek gevormde rugstralers. De uitschuifbare voetsteunen maken het extra comfortabel. Aan de andere kant zit je rechtop of kan je volledig plat gaan liggen. Aan beide zijden is de wand afgewerkt met ruwe zoutstenen die indirect verlicht worden. Ook in het plafond zijn RGB-strips ingewerkt voor bijpassende sfeerverlichting. Zij- en voorstralers vervolledigen de warmte-ervaring. Via de luidsprekers nog de favoriete muziek toevoegen, zo kan er samen genoten worden, ieder vanop zijn favoriete plek.

Meer realisaties