Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Hotel Orsett Hall, Orsett

In het prestigieuze en kleurrijke boetiekhotel Orsett Hall werd in 2016 een nieuw spa gebouwd. Alpha Wellness Sensations bouwde er een sauna en stoombad volgens de hoge standaards van het gebouw.

De roots van het boetiekhotel Orsett Hall gaan terug naar de 17e eeuw. Het landgoed, gelegen in 12 hectare aangelegde tuinen, ongeveer 40 km buiten het centrum van Londen, was verschillende eeuwen in familiehanden tot het in 1977 een 4-sterren hotel werd. 30 jaar later, in de ochtend van 11 mei 2007, brak er brand uit in de keuken waardoor het grootse oude gebouw dat eeuwenlang op het terrein had gestaan, ​​voor altijd was verloren. Gelukkig raakte niemand ernstig gewond. In 2008 werd de heropbouw gestart van het nieuwe gebouw dat het origineel zo goed mogelijk moest nabootsen. In juni 2010 werd de Garden Brasserie gebouwd, waardoor zowel gasten als niet-gasten kunnen genieten van de Britse keuken in een warme, ontspannen en vriendelijke sfeer. Nadien volgde er nog een trouwkapel, de Café Sartoria en de gloednieuwe spa. Deze recente uitbreidingen plaatste Orsett Hall stevig op de kaart als een van de beste bestemmingen voor boetiekhotels in Essex.

Orsett Hall Spa is een prachtig, modern toevluchtsoord in het Sartoria-gebouw in het hart van het hotel. Gasten wordt een complete, rustige en ontspannende ervaring beloofd vanaf het moment dat ze binnenkomen. De ‘adults only’-faciliteiten die tot hun beschikking staan, zijn het zwembad, een stoomkamer, sauna, bubbelbad, fitnessruimte en natuurlijk een scala aan schoonheidsbehandelingen. Alpha Wellness Sensations tekende het stoombad en de sauna passend in de zwembadruimte. De sauna is mooi ingewerkt in een houten kader van ceder. De gebogen bank en rugleuning zijn van ayoushout. Het geheel is een warme ruimte, zowel qua sfeer als temperatuur. De rustige lijnen vinden we ook terug in het stoombad, hier in glanzende mozaïektegeltjes. Deze hebben een speciale kleurschakering die mooi wordt belicht door de ledspots in het plafond en de indirecte verlichting in de neus van de bank. Genieten in stijl in dit mooie hotel!

Meer realisaties