Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private Spa in the north of London

In Londen realiseerde Alpha Wellness Sensations wederom een stijlvolle privé-spa bestaande uit een stoombad en sauna. In aansluiting met het bestaande zwembad werd het geheel verrassend afgewerkt met hoofdkleur zwart. 

Strak, minimalistisch en zwart waren de kenmerken van de bestaande inrichting. De spa-units werden dus in diezelfde stijl gebouwd. Het stoombad heeft een afwerking in marmer, met tegels in een lichte kleur voor de vloer en de muren en een donkere kleur voor de bank. Indirecte verlichting onder de bank doet deze kleurschakering mooi uitkomen. De espenhouten inrichting van de sauna werd volledig zwart gevernist. De banken werden zwevend geïnstalleerd en ook mooi indirect verlicht. De marmeren afwerking uit het stoombad werd hier verder doorgetrokken in de vloer. 

Om de echte wellness-ervaring te optimaliseren heeft de stoomgenerator een aromapomp en de Mythos saunaoven de speciale opgiet-stenen. De toegang tot beide kamers gaat via de luxe-deur van Alpha Wellness Sensations. Ook dit aluminium kader werd zwart gelakt. De bediening voor het stoombad en de sauna gebeurt via de touch- controller die handig aan de muur geplaatst werd. Dit project toont hoe een donkere wellness ook zeer sfeervol kan zijn!

Meer realisaties