Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Vodny Svet, Velke Karlovice

In het wondermooie Kyčerka Resort in Tsjechië stelen 6 extra large modellen van de bekroonde Eclipse van Alpha Wellness Sensations de show! Het vakantiepark met hotel en chalets zet volledig in op rust en ontspanning met zeer veel aandacht voor wellness. 

Het Kyčerka Resort ligt in Velké Karlovice, een gemeente in het oosten van Tsjechië vlak aan de grens met Slowakije. Het park is omgeven door de prachtige natuur van de Beskiden, het centrale gedeelte van de Karpaten. In de winter kan je hier skiën, in de zomer zijn wandel- en fietstochten een heerlijke verpozing. In het resort kan je kiezen voor een verblijf in het Grandhotel Tatra of in één van de typisch ‘Walachijnse’ cottages (Walachije is een historische regio in Roemenië), waar traditionele elementen hand in hand gaan met de modernste technologieën. In juli 2020 werd nog een unieke troef aan het resort toegevoegd. Een gigantisch waterpark dat verschillende zwembaden en wellnessfaciliteiten combineert tot een droom voor jong en oud.  
Het complex van de nieuwe waterwereld gaat op in de mooie natuur van de omgeving door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, die vaak plaatselijk ontgonnen werden. De Eclipse, het model van Alpha Wellness Sensations dat al verschillende awards in de wacht sleepte, krijgt hier een ere-plaats. Tegen de helling van het park werden zes -extra grote - stuks trapsgewijs in een gezellige hoek geïnstalleerd. Elk model werd bekleed met heidematten en ze zijn praktisch verbonden door een houten terras. Je wandelt op die manier van de verschillende sauna’s telkens de rustruimte in, die ook in een Eclipse werd ingebouwd. Deze relax-Eclipse heeft ergonomische banken met uitschuifbare voetensteun en een achterwand uit ruwe zoutsteen. Qua sauna’s is er de keuze tussen de Finse sauna, de bio-sauna, de infrarood en de hamam. Elk hebben ze een handig voorportaal met bankjes en kapstokken. Ruimte is er zat, je kan languit gaan liggen op de brede banken die in de sauna en bio-sauna 2 niveaus hebben. De infraroodstralers zijn zo geplaatst dat 6 personen tegelijk rug- been- en voorzijde-straling genieten. De douche (die ook in een aparte afkoel-Eclipse is voorzien) en hamam zijn volledig afgewerkt in mozaïek en natuurlijk wordt er voor heerlijke aroma’s gezorgd tijdens het stomen. Indirecte ledverlichting zorgt telkens voor de juiste sfeer zodat je vele rustgevende uren in dit unieke park kan vertoeven. 

Meer realisaties