Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. - 230cm W x 230cm D x 220cm H
 2. - Binnenafwerking in ayous profielen
 3. - Banken in 2 niveaus, type "zwevend" in ayous hout
 4. - LED strips RGB dubbel achter de rugleuning
 5. - Intens Quartz Vitae infraroodstraler met regeleenheid
 6. - Zoutvernevelaar SOL-FOG-PRO
 7. - Voorwand in veiligheidsglas, afgeronde scharnieren en Intense handgreep
 8. - Saunaoven Alpha Pro Bio 9 kW

Private Bio Sauna, Hove

Naast je eigen zwembad is een sauna in je poolhouse de kers op de taart! Voor deze woning in Hove creëerde Alpha Wellness Sensations een L-vormige sauna die perfect past in het poolhouse en mooi uitzicht geeft op de tuin. 

Het lang uitgestrekte zwemkanaal staat dwars op de strakke moderne woning en reikt tot ver in de tuin. Aan het einde hiervan bevindt zich het poolhouse, ook wit en strak met dezelfde ramen als in de woning. Dit was de perfect plaats voor een wellness. En als je die laat installeren door Alpha Wellness Sensations, geniet je zelfs vanuit de sauna van een mooi zicht op het zwembad. 

De sauna is het Chaleur Bio-model, hier L-vormig ontworpen om een efficiënte plaatsing mogelijk te maken. Het geheel van hout en glas past perfect over de volledige breedte van het poolhouse. Er zijn 3 ruime banken op 2 niveaus en in de hoek werd een full spectrum infraroodstraler geplaatst, zodat de wervelkolom extra verwend en verwarmd kan worden. De banken uit ayoushout sluiten aan bij zowel de buiten- als binnenafwerking van de sauna-unit. Het Intens handvat complementeert dit hout. De zwarte Bio oven past dan weer mooi bij de zwarte ramen. Een geslaagd geheel dat uren wellness-plezier zal schenken! 

Meer realisaties