Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Hotel Mercure, Coudray

Het prachtig gelegen Mercure hotel Demeure De Campagne Parc Du Coudray heeft voor nog meer verwennerij uitgebreid met een nieuwe spa en zwembad. Voor de wellness-faciliteiten was Alpha Wellness Sensations verantwoordelijk.

Het hotel, een authentiek gasthuis op een landgoed van 19,8 hectare, ligt tussen Parijs en Fontainebleau. De landelijke omgeving heeft heel wat troeven voor een actieve uitstap. Wandelingen, golf, tennis, pétanque en een klimpark met 7 routes vind je in de directe omgeving. Het is de ook ideale uitvalsbasis om de attracties ten zuiden van Île-de-France te verkennen: Vaux-le-Vicomte en kasteel van Courances of Milly-la-Forêt, het bos bij Fontainebleau. In het hotel is een gezellige leeshoek bij de open haard voor rustige momenten en de keuken serveert authentieke gerechten uit de streek.

De nieuwe Deep Nature Spa is een echte oase van ontspanning. Er zijn 5 behandelcabines met daglicht, een zwembad met tegenstroom, een sauna, een hamam en belevenisdouches. De stijl is er modern, luxueus en open met veel lichtinval. Glazen deuren, type Alpha Luxury, geven toegang tot de sauna en de stoomcabine. Deze laatste is binnenin afgewerkt met keramische tegels in witte marmerlook. De sterrenhemel werd bezet in mozaïek. Extra spots en ledstrips onder de banken maken de verlichting compleet. 

In de sauna prijken 2 traditionele saunalampen om de gezellige houten sfeer te benadrukken. De wanden en het plafond zijn uit hemlock, de banken en rugleuning uit ayous. Extra licht komt hier door het venster in de achterwand dat bekleed werd met veiligheidsglas uit opaal. Het venster was al aanwezig in de ruimte en werd door Alpha Wellness Sensations opgenomen in de plannen. Voor de afkoeling is er keuze tussen de straffe afkoelemmer, een gewone douche (type Ama Urano) of de belevenisdouche. Deze Caribbean Storm voegt een extra zintuiglijke ervaring toe aan je wellnessbeleving!

Meer realisaties