Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
  1. 188 cm W x 200 cm D x 220cm H
  2. Binnenafwerking in hemlock planchetten
  3. Banken type Chaleur pro in ayous
  4. 4 full-spectrum infraroodstralers
  5. Glazen voorwand in veiligheidsglas
  6. Noodstop, saunalamp, saunaset
  7. Achterwandoven 12 kW

Hotel Silvretta, Montafon

Boek je een nieuwe suite in Hotel Silvretta, dan kan je je gelijk in de Chaleur-sauna van Alpha Wellness Sensations neervleien. 

Sankt Gallenkirch-Gortipohl in Vorarlberg is het knooppunt tussen het Silvretta-massief en de Verwallgroep. Het montafondal is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor een sportieve bergvakantie. Zowel in de zomer met meer dan 1.000 km gemarkeerde wandelpaden, als in de winter met 300 km aan skipistes, wordt je conditie in een prachtig kader getraind. Ook fietsers en klimmers komen hier goed aan hun trekken, dus voor elk wat wils. Een lichaam dat straffe inspanningen levert, moet ook de nodige ontspanning krijgen. Hiervoor installeerde Hotel Silvretta in hun gerenoveerde suite een prachtige sauna met infraroodstralers. 

De Chaleur-sauna kreeg zijn plaats in de ruime badkamer van de suite. Een volledig glazen voorwand in een zwart kader laat de sauna stralen in de witte ruimte. Wanden en plafond zijn uit hemlock planchetten terwijl de banken en rugleuning uit ayoushout zijn. Op beide niveau's van de banken werd een rugstraler in de wand geplaatst en op dezelfde lijn kwamen nog twee extra stralers in het plafond. Op deze manier laat de infraroodstraling zowel rug- als beenspieren goed herstellen. De saunaoven is weggewerkt achter de achterwand. Een klassieke saunalamp vervolledigt de houten inrichting. Als finishing touch is het handvat aan de binnenzijde van de deur ook uit hout, terwijl het aan de buitenzijde straks uit staal is, perfect bij de rest van de badkamer. Geen detail te vergezocht voor Alpha Wellness Sensations! 

Meer realisaties