Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Bellissimo Beauty & Wellness, Pelt

Schoonheidsinstituut Bellissimo in Pelt startte dit jaar uitstekend met de opening van een wellness. Alpha Wellness Sensations was de partner die dit prachtige project realiseerde. 

Zaakvoerster Sanne van Bellissimo Beauty en Wellness kent als geen ander de helende voordelen van warmte-, infrarood- en stoomtoepassingen voor het lichaam. Deze gunstige effecten wilde ze graag voor haar klanten en andere bezoekers mogelijk maken. Zodoende contacteerde ze Alpha Wellness Sensations om een wellnessplan te bespreken. En heden wordt er zalig genoten en ontspannen in de nieuwe privé-wellness. Vooral aan dat relaxen is er heel wat aandacht geschonken. Zo is er een verwarmde ligbank die de pauzemomenten naar een hoger niveau tilt. Ook zwevende lounge-zetels dragen hier aan bij. De constante, wiegende beweging hierin geeft een zalig licht gevoel, alsof je zweeft. 

De sauna, het stoombad en de infrarood zijn van het type Chaleur Pro met ayoushout in de hoofdrol. In de sauna prijkt een 3D-wand. Deze wordt door de dubbele indirecte verlichting achter de rugleuning mooi in de verf gezet. Zowel de voorwand als een stukje van de zijwand zijn uit glas zodat dit speciale effect zeker gezien kan worden. De banken, type Mirage, en de omkasting van de saunaoven zijn opgebouwd uit dunne latjes, terwijl de verdere binnenafwerking uit brede planken bestaat. De dunne latjes maken ook de loungebank van de infrarood. Deze heeft 2 gevormde stralers, aangevuld met vier stralers aan de zij- en voorkant. Hier sieren fineerplaten met eikmotief de binnenzijde en achterwand. 

Het stoombad treedt je binnen via de Alpha Luxe deur. Het donkere aluminium kader past goed bij de kleurschakeringen van de mozaïek. Spots in het plafond en indirecte verlichting onderaan de bank zorgen hier voor de sfeer. Samen met de stoom zorgen heerlijke aroma’s voor een ontspannend en gezond effect. Verse lucht komt ook via de stoomuitlaat binnen. Bovendien is er een afkoelslang aanwezig. Als dat nog niet voldoende is, kan je na de warme sessie nog stevig verkoelen met de stortemmer vol ijskoud water. Alles is aanwezig om je lichaam een stevige opkikker te geven! 

Meer realisaties