Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Wellness Dil-Zen , Dilsen

In het Limburgse Dilsen vind je de privé-wellness met toepasselijke naam Dil-Zen. Alpha Wellness Sensations installeerde hier een sauna, infrarood en hamam waar klanten in alle privacy van warmte en water kunnen genieten.  

Gelegen tussen Maastricht en Maaseik zou je verwachten dat Dilsen ook aan de Maas ligt. Maar door overstromingen ligt Dilsen sinds 1740 meer landinwaarts. Het water van de Zuid-Willemsvaart stroomt sinds 1826 wel op een kilometertje voorbij. Voor andere geneugtes van water kan je in de spa van Dil-Zen terecht. In hun privé-wellness word je ondergedompeld in een oase van rust en verwennerij. 
Keuze uit wellness-faciliteiten voldoende! Zowel de sauna, hamam als infrarood hebben een glazen voorwand, zodat het geheel luchtig, licht en modern oogt. De Finse droge sauna (type ‘Intens’ van Alpha Wellness Sensations) is mede voorzien van een zoutverdamper. Hierdoor wordt de sauna extra gezond voor de luchtwegen. De full spectrum-stralers van de ‘Chaleur Lounge’ infraroodcabine kunnen volledig naar wens ingesteld en gedimd worden. Zowel hier als in de hamam zit je comfortabel op de ergonomische banken. Overal is aan gedacht om volledig te kunnen ontspannen. De hamam heeft met zijn mozaïek tegeltjes een luxueuze uitstraling. De afkoelslang zorgt verkoeling als de stoom je naar het hoofd stijgt. Eenmaal uit de cabine is er ook nog het ijs uit de ijsmachine om de opgebouwde hitte weer te verkoelen. En dan volop relaxen … De uren die je hier vertoeft, zullen veel te snel voorbij gaan!

Meer realisaties