Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Chaleur outdoor sauna, Eischen

Naast een woning in grijstinten met strakke architectuur in Luxemburg werd het terras met loungeruimte verder geüpgraded door Alpha Wellness Sensations met een sauna en spa. 

Op het kleine terras van deze woning werd een buitenhoek gecreëerd met een overkapping en aansluitend een sauna-ruimte. Het gedeelte dat via een lamellendak overdekt kan worden, biedt plaats aan het grote Disclosure XL-bubbelbad. Deze spa heeft massage-jets voor 5 personen en werd aan de buitenzijde afgewerkt met een donkergrijze antraciet-kleur. Het acryl van de binnenzijde bleef wit zoals de kleur van de lamellen.  

De sauna van het type Chaleur Outdoor bestaat aan de buitenkant uit zwartgrijze steenfineer. Zo wordt er een eenheid gevormd met de overkapping. De binnenzijde van de ruimte voelt onmiddellijk warm aan door het gebruik van cederhout. De kleedruimte heeft een bankje met een full spectrum infraroodstraler. De sauna zelf heeft 2 Duo infraroodstralers met dimmer. De banken van de sauna zijn uit ayoushout, net als de afdekking van de saunaoven. Er werden 2 lange horizontale vensters geplaatst voor een mooie inval van daglicht zonder dat de privacy in het gedrang komt. Er werd een buitendouche voorzien om af te koelen na de zweetsessie. Een rustmoment op de grijze lounge-set van het terras maakt het plaatsje compleet. 

Meer realisaties