Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private spa, Yiwu

Een grote luxueuze badkamer werd door Alpha Wellness Sensations nog completer gemaakt door de bouw van een sauna en infrarood.

De ruime badkamer in wit en marmer is de perfecte omkadering voor de warme cederhouten wand  waarachter de sauna en infrarood zich bevinden. De afwerking is strak genoeg om te passen in de design ruimte en warm genoeg om een behaaglijk wellness-gevoel op te roepen. De glazen voorwand van de sauna en de deuren zijn uit veiligheidsglas, afgewerkt met afgeronde scharnieren en een groot, verticaal D-handvat.

Binnenin de sauna en infrarood zorgen de zoutstenen wanden voor een gezonde atmosfeer. De aanpasbare ledverlichting creëert gezelligheid. Ayoushouten banken zijn er op 2 niveaus in de sauna en ergonomisch gevormd in de infrarood. In deze gegolfde bank zitten 2 full spectrum stralers voor de wervelkolom die verder worden aangevuld met 2 stralers voor de voorzijde van het lichaam. Deze zijn symmetrisch geplaatst in de hoeken naast de deur. In de sauna werd de oven mooi omkast in hetzelfde hout voor een veilig gebruik. Aan comfort geen gebrek in deze wellness-badkamer!   

Meer realisaties