Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Aquavirat, Cremines

Aandacht voor gezondheid, ruimte voor welzijn. Dat is de missie van Aquavirat. En voor het welzijnsgedeelte mocht Alpha Wellness Sensations de heerlijke faciliteiten installeren. Van sauna en haman tot een heuse koude kamer. Aandacht voor lichaam en geest troef!

In het Aquavirat-centrum staan gezondheid en welzijn centraal. En dat mag je zeer letterlijk nemen. Van medische en paramedische zorgen door een arts, kinesitherapeut en osteopaat, over fitness en sportieve groepslessen, tot massages en wellness. Alles om lichaam en geest in topvorm te krijgen, vind je in dit mooie centrum. Het is perfect gelegen in de natuur van het Berner Jura gebied. Genieten tussen de bergen en meren, tussen bossen en weides, tussen traditie én spitstechnologie. Want deze regio in Zwitserland is ook de bakermat van de uurwerkindustrie!
Maar de tijd mag je even uit het oog verliezen als je Aquavirat binnenwandelt. Na een intensieve sportsessie of een deugddoende massage mag je als klant heerlijk gaan genieten in de wellness. In het sauna-gedeelte zorgen verschillende temperaturen voor verschillende unieke belevingen. De droge warmte van de Chaleur sauna, met een temperatuur tussen 80°C en 100°C en een vochtigheidsgraad van 25%, geeft het immuniteitssysteem een boost en versterkt de bloedcirculatie. De dieptewerking van de infraroodsauna verlicht spier- en gewrichtsklachten, verbetert de zuurstofopname en zorgt voor een diepere slaap. De zachte temperatuur van de Chaleur Bio sauna (55°C) is pure relaxatie. De hogere vochtigheidsgraad van 60% zorgt hier voor een zuiverende werking op de huid. Ook de nog vochtigere hamam stimuleert de ontgifting. Door het zweten worden opgestapelde onzuiverheden op de huid verwijderd worden en ook diepere toxines kunnen zo geëlimineerd worden. De combinatie van warmte en vocht in de Chaleur Pro hamam zorgen natuurlijk ook voor een moment van diepe ontspanning. Als je na de opwarming ook de afkoeling aandurft, wordt het lichaam - en dan vooral de bloedcirculatie - nog eens extra gestimuleerd. Nadien zet de opgebouwde adrenaline zich om in endorfine zodat je helemaal als herboren kan wegdromen in de rustruimte. Afkoelen kan hier trouwens in stijl. De sneeuwdouche en de koud water-vernevelaar in de koude kamer zorgen voor een unieke tintelende ervaring. En als dat nog niet genoeg is, kan je er nog een ‘ijs-’schepje bovenop doen!

Meer realisaties