Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
  1. 430 cm W x 145 cm D x 165cm H
  2. Binnenafwerking in hemlock planchetten
  3. Buitenafwerking in ceder profielen
  4. Banken in ayous type chaleur
  5. 2 traditionele saunalampen
  6. Voorwand in aluminium raamwerk met dubbel veiligheidsglas
  7. Alpha achterwand-ovens 2 x 6 kW

Private outdoor sauna, Anglet

Aan originele projecten geen gebrek bij Alpha Wellness Sensations. Ziehier de prachtige integratie van een buitensauna onder de trappen van het terras!

Het kuststadje Anglet was in het begin van de 20e eeuw een populaire badstad voor de jetset. Het golfterrein werd hier geopend in 1927! Nu is het vooral gekend als surfersparadijs, met elf Atlantische surfstranden. De kustpromenade is bezaaid met hotels en surfscholen. Landinwaarts herken je de grandeur van weleer nog in de vele villa’s die het stadje rijk is. In één van deze klassieke woningen wilden de eigenaars graag genieten van de deugden van een sauna. Bij voorkeur buiten, maar het ruime zwembad palmt de hele tuin in … Vandaar dat Alpha Wellness Sensations met het originele idee kwam om de sauna in te bouwen onder het trappenhuis! 

Het is een echte eyecatcher en voegt een modern accent toe aan de statige residentie. De voorwand is bijna volledig uit glas en verder afgewerkt met ceder. Mooi symmetrisch met het terras staat in het midden de aluminium omkadering van de deur. Binnenin voeren hemlock en ayoushout de toon. Twee traditionele sauna lampen zorgen voor de sfeer. Om de lange, smalle ruimte optimaal te gebruiken, werden een saunaoven achter elke zijwand geplaatst. Hierdoor krijg je op het kleine oppervlak een groots effect. De lange ligbank compenseert op die manier ook het lage plafond van 165 cm. Het fantastische uitzicht op het zwembad krijg je er gratis bij. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden!

Meer realisaties