Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Hotel Intermills, Malmedy

Bij het Intermills Business & Event Center worden zowel professionele bedrijfsevenementen als privé-feesten georganiseerd. En steeds kan er dankzij Alpha Wellness Sensations een rustmoment gevonden worden in alle drukte. 

Het Intermills Business & Event Center, in Malmedy, is de plek bij uitstek om een groot event te organiseren. Alles is voorhanden om jouw feest perfect te laten verlopen. Gelegen in het hart van de Ardennen, snuif je sowieso de gezonde groene lucht in. En naast de verschillende zalen zijn er in het bijhorende ‘My hotel’ prachtige kamers en een wellness van Alpha Wellness Sensations aanwezig. Aan het zwembad zijn een sauna en stoomcabine te vinden. Zwarte tinten en hout voeren de boventoon in deze relax-zone.

Strakke houten latten sieren zowel de binnenafwerking van de sauna als accenten in de rustruimte. De belijning van het hout van de banken wordt grafisch versterkt door de belijning in het plafond en de zijwanden. Boven de saunaoven werden donkere ‘Ocean’ quartz-stenen geplaatst. Ook de stoomcabine werd afwerkt in een donkere mozaïek. De rondingen in de banken worden uitgelicht met ledstrips. Verse luchtinvoer en een afkoelslang zorgen hier voor het nodige comfort. En de spots in het plafond creëren de de juiste sfeer voor een magisch stoombad-effec

Meer realisaties