Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private outdoor sauna, Alkmaar

Aan hun moderne woning in Alkmaar wilden de eigenaars graag een terras met wellness. Alpha Wellness Sensations heeft dit houten terras aangelegd met metalen steunen om nadien de outdoor-unit er met een kraan op te plaatsen. 

Een oase van rust en wellness direct aan hun huis, was de droom voor deze mensen. Alpha Wellness Sensations ontwierp het terras op de betonhelling en bracht er de nodige ondersteuning in aan om een wellness-unit op te plaatsen. De unit werd volledig in het fabriek klaargemaakt en afgewerkt om dan als geheel met een kraan te plaatsen op de verankering. Geen gedoe in je tuin, gewoon plug-and-play! Er werd door Alpha Wellness Sensations al een muurtje voorzien waartegen later nog een glas-serre zal komen voor een groene touch.  

Het ontwerp is strak net zoals de architectuur van de woning. De buitenzijde, met brede ayoushouten planken van 25 cm, werd zwart gelakt om mooi te contrasteren met het houten terras. Vanbinnen werd het hout bleek gelaten voor een typisch warm saunagevoel. Hier treffen we een houtgestookte sauna met 3D-achterwand. Het andere compartiment is een infrarood loungehoek met ergonomische rugstralers en zijstralers voor 2 personen. Via de glazen toegangsdeur en het horizontale raam geniet je overdag van veel daglicht. ’s Avonds zorgt de indirecte ledverlichting voor de juiste sfeer. Vooraan werd een handig opbergkastje voorzien zodat je alles mooi kan opbergen en bij de hand hebt wanneer het nodig is. All-in-one voor deze prachtige outdoor-unit.

Meer realisaties