Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Sauna Pro, Luxembourg

Alpha Wellness Sensations ontwierp het Chaleur Pro-model specifiek als sauna voor een professionele omgeving. Hiervan een voorbeeld is deze sauna in een fitnesscentrum in Luxemburg.

Elke zichzelf respecterende fitness, sportschool of trainingsgelegenheid biedt dezer dagen naast de klassieke kleedkamer met douche wel een sauna, infrarood of combinatie aan voor de klanten. Want natuurlijk, sportiviteit en training gaan hand in hand met ontspanning en recuperatie. Het Chaleur Pro-model van Alpha Wellness Sensations is de perfecte sauna hiervoor. Het model is ruim, zonder bombastisch te zijn, en laat zich qua maat en afwerking aanpassen naar elke ruimte. 

In dit voorbeeld zien we aan de buitenkant een mooie donkere lattenafwerking uit lariks die verder in de gang ook gebruikt worden. De binnenafwerking gebeurde ook verticaal met planchetten uit hemlock. De banken zijn L-vormig geplaatst tegen de achterwand en een zijwand en lopen volledig over 2 niveaus. Voor de veiligheid werd de saunaoven omkast met hetzelfde ayoushout als de banken. De glazen voorwand en deur zijn uit veiligheidsglas en de deur is makkelijk te bedienen dankzij het grote Intens handvat. De standaard saunalampen die ook met hout zijn afgewerkt roepen dadelijk dat warme oer-saunagevoel op!

Meer realisaties