Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private Spa, Hampstead

In een eigentijdse relax-ruimte in een privé-woning installeerde Alpha Wellness Sensations een sauna en hamam passend bij het bestaande zwembad. De eigenaars genieten nu optimaal van alle voordelen van wellness in hun ontspanningsruimte.

Het huis is gelegen in Hampstead, Londen. Deze exclusieve buitenwijk is een van de duurste gedeeltes van Londen en telt meer miljonairs dan enig ander kiesdistrict in het Verenigd Koninkrijk! Op het eind van de 19e eeuw was het een creatieve en culturele gemeenschap met veel schrijvers, artiesten en architecten en ook nu wonen er nog veel bekende mensen. Bekend is ook het park Hampstead Heath dat veel afwisselende landschappen toont en aandacht trekt met kunst en allerlei activiteiten. De huizen in deze regio hebben dus allemaal een zekere standing en het zal de bewoners aan geen luxe ontbreken.

De wellnessruimte in dit project werd door Alpha Wellness Sensations voorzien van een ruime sauna met 5 ingebouwde infraroodstralers en een stoombad volledig in mozaïek. Beide werden afgewerkt met de glazen Alpha luxedeur en indirecte ledverlichting. De banken en de rugleuning in de sauna, waarin de fullspectrum quarts-stralers werden geïnstalleerd, zijn van ayoushout. De verdere binnenafwerking is uit rood cederhout. De kleur van de mozaïek in de hamam is zacht en ingetogen, maar heeft een heel grafisch effect door de mooie schakering. Dankzij de aromapomp wordt er een heerlijke geur verspreid. Je kan hier dus een fantastische wellness-ervaring beleven met alles erop en eraan.

Meer realisaties