Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Wellness@home, La Barre De Monts

Voor het terras van deze woning werd niet alleen gekozen voor een bubbelbad, maar ook voor een complete wellness@home-unit met sauna, stoombad en douche. Wie beter om dit in te passen dan Alpha Wellness Sensations.

Modern maar toch warm en sfeervol is het geheel. Door de grote glaspartijen aan de voorzijde van de unit (in dubbel veiligheidsglas) zien we mooi de houten binnenafwerking van de sauna. Dit sluit aan bij de vloer van het terras en het houten tuinmeubilair. De zwarte omkadering van de rockpanelen past dan weer bij de buitenafwerking van de spa. Zo ontstaat er snel een passend geheel op de beperkte oppervlakte. 

In het midden van de unit staat de douche, zodat die altijd makkelijk bereikbaar is. De mozaïek loopt door vanuit het stoombad, dat volledig ermee bezet is, over de vloer voor de douche tot in de sauna. In het stoombad heeft de schakering in zwart, wit en grijs een futuristisch effect. Zeker omdat zowel de wanden, de bank, het plafond als de vloer ermee bezet zijn. Met de RGB lichtstrook in de neus van de bank voeg je een kleur naar keuze toe. 

De oven van de sauna staat verstopt achter een wand van ceder planken. Deze vormen ook de andere wand en het plafond. De afgeronde banken en de smalle rechte rugleuning zijn uit dunnere ayous latjes. Dit geeft een strak grafisch effect, uitgelicht dankzij de verlichting onder de banken.  Zowel vanuit het stoombad als vanuit de sauna kijk je in alle comfort uit op de zuiderse blauwe lucht … Heerlijk genieten!

Meer realisaties