Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private Spa, Heusden-Zolder

In een strakke moderne villa in Heusden-Zolder werd door Alpha Wellness Sensations een al even strakke, moderne designsauna ontworpen. Wellness op maat van de woning.

Als met de bouwstijl en het interieur van een villa een bepaalde klassevolle uitstraling wordt gecreëerd, is het logisch dat de wellness-inrichting diezelfde sfeer en uitstraling nastreeft. En of dat met deze op maat gemaakte sauna gelukt is! De rechthoekige bouw van de sauna completeert de minimalistische bouw van de woning. Het zwembad wordt weerspiegeld in de lange glazen voorwand van de sauna die eveneens de toegang verleent met een grote schuifdeur.

De stenen aan de buitenzijde van de sauna zijn doorgetrokken in de zijwanden van de binnenkant. De strakke longitudinale banken lopen via de achterwand door in het plafond. De indirecte ledverlichting onder de banken en achter de rugleuning laat deze lijn mooi uitkomen. Het gebruik van rood cederhout voegt de nodige warmte aan het ontwerp toe. Een luxueus ontwerp in al zijn puurheid …

Meer realisaties