Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
  1. - 250 cm W x 200 cm D x 220 cm H
  2. - Binnenafwerking in hemlock profielen
  3. - Bank met twee niveaus, type “Chaleur” in ayous hout
  4. - LED strips RGB achter de zoutmuur
  5. - 5 infraroodstralers met volledig spectrum
  6. - Voorwand in veiligheidsglas met luxe scharnieren
  7. - Saunaoven 7,5 kW

Private sauna, Wuhan

Twee in één. Met de combi-sauna van Alpha Wellness Sensations heb je in je eigen badkamer een compact wellness-geheel met infrarood, sauna en zoutstenen. 

Dat je niet veel ruimte nodig hebt om een compleet wellness-gevoel te creëren heeft Alpha Wellness Sensations al vaker bewezen. Ook deze combinatie van sauna en infrarood in de badkamer van een huis in het Chinese Wuhan is hier een mooi voorbeeld van. In deze ruimte kreeg de sauna de prominente plaats. Verder aangevuld met toilet, enkele lavabo en hoekdouche. Sauna en douche zijn afgewerkt in glas zodat de ruimte klaar en open blijft.  

De sauna is ruim met banken op 2 niveaus in de lengte en een enkele bank in de breedte speciaal voor de infraroodstralers. Van deze full spectrum-stralers zijn er maar liefst 5 stuks aanwezig, 3 in de zijwand en 1 aan de kop en aan de voet van de bank. Zo kan je zowel liggend van de diepe warmtestraling genieten als zittend specifiek voor de rug. Met de indirect verlichte achterwand van zoutstenen zorg je voor de juiste sfeer al naargelang je stemming en profiteren je longen van het gunstige zouteffect. De houten afwerking binnenin uit hemlock en ayous zorgt tegelijkertijd voor een warm sauna-gevoel en maakt het zo plaatje compleet. 

Meer realisaties