Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Sport Club Les Pyramides, Paris

Voor de prestigieuze club ‘Les Pyramides’, langs de Seine aan de rand van Parijs, maakte Alpha Wellness Sensations 2 identieke sauna’s en 2 identieke hamams. Één set voor het bereik van de dames en één voor de heren. 

Deze premium club, enkel toegankelijk voor leden, biedt een uitzonderlijk ontspanningsaanbod aan. Qua sport heb je naast de klassieke fitness en groepslessen (zo’n 20 verschillende per dag!) keuze uit tennis, paddel, squash, golf of voetbal. Maar ook het brein kan getraind worden tijdens de toernooien schaak of bridge. Het welzijnsgedeelte omvat een ruim binnen-en buitenzwembad, de sauna en hamam en een hele resem aan schoonheids- en gezondheidsbehandelingen. 
De hele club straalt authenticiteit en elegantie uit, en dat is voor de sauna en hamam niet anders. De binnen- en buitenafwerking van de sauna bestaat uit brede houten planken van hemlock. De banken binnenin, uit ayoushout, zijn behandeld met een speciale saunawax. Boven de ovens, die achter een tussenwand zijn weggewerkt, zijn enkele rijen zoutstenen geplaatst met indirecte ledverlichting erachter. De sauna geeft een droge, hoge hitte tot 100 °C om spanning te verzachten, gifstoffen te verwijderen en spierherstel te bevorderen. Ideaal na een stevige sportsessie.
De marmeren inrichting van de hamam straalt zowel luxe als sereniteit uit. Hier zorgen spots in het plafond en indirecte ledstrips in de bank voor de juiste verlichting. Het stoombad genereert een zachte, vochtige warmte van 45 °C met het aroma van eucalyptus. Het hamam-ritueel is een oase van rust. De leden van deze exclusieve club, ontbreekt het aan werkelijk niets wanneer zij hier hun ontspanning inzetten!

Meer realisaties