Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Wellness@home, Ohningen

 

Deze private wellness bij mensen thuis, is een all-in-one concept. Op een relatief kleine oppervlakte slaagde Alpha Wellness Sensations erin om alle faciliteiten een passend plaatsje te geven. 

Als center piece in de ruimte pronkt de spa Intense Cube. Dit witte vierkante bubbelbad beschikt over 39 jets om heel het lichaam een bruisende ontspanning te geven. Aan de buitenkant werd hij op maat afgewerkt met witte rockpanelen, voor een modern en sereen geheel. Het bad werd dicht langs het schuifraam geplaatst zodat je bij mooi weer of warme avonden de buitenlucht kan opsnuiven. Aan de andere kant van de kamer wordt de inloopdouche geflankeerd door de combi sauna aan één kant en het stoombad aan de ander kant. De wanden van de douche zijn bekleed met keramische tegels in een houtmotief. De Alpha Home douche heeft zowel een regenkop als een handige handdouche. 6 spots in het plafond geven warm wit licht.

Sauna en stoombad zijn op maat van 2 personen met telkens de ergonomisch gevormde wave-bank. De glazen voorwand en deur geven zicht op de ruimte en creëren een luxueuze sfeer. Het stoombad is bezet met blauwe mozaïek, heeft de Bossini-afkoelslang en een stoomgenerator met aromapomp. De sauna beschikt over de Alpha Pro-oven, een luidspreker- en saunaset en 2 full spectrum infraroodstralers in de bank. De verder afwerking van de sauna is uit warm cederhout. Voor elk wat wils binnen handbereik in deze wellness@home!

Meer realisaties