Zwembaden

Realisatie van Nouv'eau

Nouv'eau

  1. Klapstraat 10a
  2. 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)
  3. philippe@nouv-eau.be
  4. www.nouv-eau.be
Zwembad paspoort

1. afmetingen: 10 x 3 m
2. diepte: 1,5m
3. bodem en wanden: 2mm 316L platen in verstevigd en geïsoleerd (4cm XPS bodem/wanden + 4cm PU wanden), geplaatst op vloerplaat enkel gewapend 15cm dik en rondom aangevuld met gestabiliseerd zand 150kg cement
4. afwerking: (zie bodem en wanden)
5. type pomp: Pentair Superflo
6. type filter: Pentair Triton I
7.verwarming: Inverter+ 17,5kW
8.afdekking: PCS polycarbonaat, anti-alg, solar, alu-kleur
9. afboording: inox boord 4cm
10. terras: betontegel 1x1m


Project Wetteren

Een inox zwembad van Nouv’eau wordt door ervaren  lassers  in België vervaardigd.Wij plaatsen een inox zwembad in slechts 1 week.De plaatsing gebeurt heel zorgvuldig met oog voor detail.
De filterinstallatie bestaat uit A-merken, kwalitatief hoogsta and en neemt slechts beperkte ruimte in.Nouv’eau staat garant voor een uitstekende service na verkoop.

De voordelen van een inox zwembad zijn naast het esthetisch aspect zeker ook de levensduur van het zwembad wat geschat is op 75 jaar. Door het poriënvrije oppervlak kunnen vuil, algen en bacteriën zich niet vasthechten aan bodem en wanden wat het onderhoud tot een minimum beperkt. Door de weerkaatsing van de zonnestralen op de inox bodem en wanden warmt het zwembad natuurlijk op. Voeg daarbij de doorgedreven isolatie en het solar rolluik aan toe en je krijgt een zwembad dat qua verwarming quasi passief is tijdens de zomermaanden.

Onze zwembaden bestaan uit een inox frame waarin ook de eerste laag isolatie (4cm XPS) verwerkt zit. De afgewerkte binnenkant bestaat uit inox platen van 2mm dik in 316L-kwaliteit.
Het inox zwembad komt op een gewapende vloerplaat en wordt aangevuld met gestabiliseerd zand.