Zwembaden

Realisatie van Puur Pool

Puur Pool

Puur Pool
 1. Kruishoutemstraat 125
 2. 9870 Zulte
 1. [email protected]
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 10m x 4m
 2. Diepte:1,45m
 3. Bodem en wanden:
 4. - betonplaat dubbel gewapend – 25cm dik
 5. - wanden: gemetst met volle betonblokken en murefor bewapening per laag. Wanden worden effen gezet.
 6. Afwerking: lichtgrijze liner
 7. Type pomp: variabel
 8. Type filter: Hydrolyse, zilver/koper, PH-, glasfilter – alle waarden worden gemeten en automatisch bijgestuurd waar nodig. Deze filterinstallatie werd ondergebracht in een geisoleerde kast van 1m op 1m, 2m hoog. Deze kast kan binnen of buiten geplaatst worden --- natuurlijk gezuiverd water zonder chloor.
 9. Verwarming: warmtepomp
 10. Afdekking: geen
 11. Afboording: gebrande belgische arduin op maat 80/80/4
 12. Terras: idem

Project B

Onze hybridezwembaden zijn uitgerust met de meest vooruitstrevende technologie. Onze bedoeling is om een zo zuiver mogelijk water aan te bieden zonder schadelijke stoffen. Irritatie aan de huid en rode ogen zijn dan ook verleden tijd.

We hebben de zuiveringsinstallatie ondergebracht in 1 kast van 1m x 1m, 2m hoog. Daarin zit het volledig zuiveringssysteem: glasfilter, variabele pomp, zilver/koper ionisatie, hydrolyse, pH- verdeler, Ledverlichting en verwarmingselement. Een besturingssysteem meet constant de waarden van het water en stuurt automatisch bij waar nodig. Via eenApp kan U dit op de hand volgen en heeft U ook de keuze dat wij dit kunnen meevolgen.

Een Inverter-warmtepomp kan hierbij ook aangesloten worden (laag verbruik)

Dus geen zorgen meer voor opvolging.

Uit welke materialen is dit hybride bad nu opgebouwd?

Een betonplaat van 25cm met dubbele bewapening van 8mm – opgemetst met volle betonblokken met murefor-bewapening. Wanden worden geegaliseerd. De kuip is voorzien van een dikke geodoek met een grijze Liner. Led verlichting met 4 stuwers en 2 hoogwaterlijnskimmers en 1 laag aanzuig-punt. Het zwembad wordt verwarmd met zonnepanelen en een palet-kachel. Zuivering gebeurt door hydrolyse.

De afwerking is voorzien van verouderde Belgische arduin op maat versneden en afgerond. Afwerkingstype : gebrand. Een plage van 1m zorgt ervoor dat men rustig in het water kan genieten – deze bestaat in 2 verschillende niveaus. Een zwembadtrap (zwart) werd op de kopse kant voorzien.

Een houten strakke bank vormt het zitelement, onderaan met een LED lijn die sfeer brengt bij avondval.