Zwembaden

Realisatie van Cal Spas Benelux nv

Cal Spas Benelux nv

  1. Harmoniestraat 52
  2. 2300 Turnhout
  3. + 32 14 44 20 24
  4. info@calspas.be
  5. http://www.calspas.be

Een gezonde workout in het water

Heb je geen ruimte voor een zwembad en toch nood aan een eigen zwemparadijs, dan is een zwemspa van Cal Spas je redder in nood. Dit grote ‘massagebad’ is voorzien van een krachtige tegenstroom zodat je in het water tal van sportieve activiteiten kan doen. En je hoeft geen zeeën van ruimte te hebben. Handig toch!

Het voorbije decennium is de vraag naar een eigen zwembad in de tuin steeds luider beginnen te klinken. De opwarming van het klimaat, maar ook de drang naar een gezonde vrijetijdsbesteding dichtbij huis verklaren dit fenomeen. Wie echter over een kleine tuin beschikt of niet gebaat is met een groot zwembad dat veel onderhoud vereist, kiest best voor een zwemspa. Dit toestel laat zich omschrijven als een uit de kluiten gewassen massagebad met een geïntegreerde tegenstroominstallatie. Hierdoor kan je – naast genieten van een weldoende hydromassage – op een beperkte oppervlakte tegen de gegenereerde stroom zwemmen of eender welke andere vorm van conditietraining in het water beoefenen.

Innovatief design en techniek 
Cal Spas is al jarenlang voorloper op het gebied van zwemspa’s. Al dertig jaar streeft men er in dit bedrijf naar om de behoeftes en wensen van de moderne man of vrouw te vertalen in innovatief design en techniek. Omdat elke mens uniek is en andere wensen en dromen koestert, heeft deze zoektocht naar het beste ontwerp bij Cal Spas geleid tot zeven verschillende zwem- en fitnessspa’s.

Ultimate Fitness en Fitness Pro 
De meest compacte modellen vind je in de Ultimate Fitness Series. Deze zijn uitgerust met diverse massagejets en een krachtige, regelbare tegenstroominstallatie. De nadruk ligt op aquafitness en hydromassage. Daarnaast kan je tegen de waterstroom stappen of joggen of aan krachttraining doen met de optionele Cal Flex uitrusting. In de Ultimate Fitness Pro Series vind je de grotere modellen. Deze zijn voorzien van Badu Stream zwemjets die aangedreven worden door een exclusieve Speck pomp. De Fitness Pro modellen richten zich tot de geoefende sportman of sportvrouw. Ze zijn ideaal om bijvoorbeeld aan wateryoga of kracht- en conditietraining te doen, maar in eerste instantie kan je er naar hartenlust in zwemmen. Nadien genieten van een weldoende watermassage behoort ook tot de mogelijkheden.

Levenslang genieten
De meerwaarde van een zwemspa van Cal Spas uit zich niet alleen in het totaalconcept, ook de kleinste details dragen bij tot een kwaliteit waarvan je levenslang kunt genieten. De goed geïsoleerde kuip is vervaardigd uit een gepatenteerd glasvezelsysteem en afgewerkt met een stevige coating (met antislipbehandeling) van maar liefst twee centimeter dik. De ergonomisch gebouwde kuip is voorzien van nuttige handgrepen en zo ontworpen dat je er zeer gemakkelijk in en uit kan stappen. Elke Cal Spas zwemspa is ook standaard voorzien van een isolerende cover met kinderslot.

Meer weten
Natuurlijk koop je een zwemspa niet op het zicht en ervaar je elk klein detail enkel door de zwemspa uit te testen. Je zult zien dat er nog veel meer te ontdekken valt dan hierboven beschreven. Bij Cal Spas staat steeds een team van deskundigen paraat om je wegwijs te maken in alle deelaspecten van een zwemspa. Mocht er zich na aankoop toch een probleem voordoen, dan helpt een uitgebreid netwerk van dealers je snel uit de nood. Niets mag immers je gezonde workout in het water verstoren. En dat is een belofte die Cal Spas als geen ander kan waarmaken.