Alpha Wellness Sensations

3-in-1 Wellness@home

Wellnessen is in en hoe langer hoe meer mensen besluiten dat ze daarvoor niet meer de deur uit willen. Ze laten een wellnesscenter  bij hen thuis installeren. En als dat ook nog eens kan naast het zwembad, ben je de koning te rijk. Alpha Wellness Sensations heeft daartoe het perfecte product dat perfect aansluit bij het bestaande zwembad en zorgt dat de buitenbeleving áf is. 

Dit wellness@home center bestaat uit een sauna, een hamam of Turks stoombad en een douche. Maar in feite kies je in dit concept wat je maar wil. Je kan je wellnesscenter naar eigen believen inrichten met een stoomcabine, een hamam, douche, sauna, infraroodcabine, badkamer, relaxruimte, inloopdouche … Met andere woorden, het is een multifunctioneel concept voor de perfecte wellness aan huis. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

MODULAIR
Het modulaire systeem is uitgevoerd met hoogwaardige materialen en werd ontworpen om een moderne, esthetisch verantwoorde uitstraling te krijgen. De fronten en de deuren zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. De muren en de ergonomische banken zijn afgewerkt met espenhout maar kunnen ook besteld worden in cedar, hemlock of diverse soorten fineerhout. De natte ruimtes en de bank zijn betegeld met Ezarri mozaïek. In de hamam werd een sterrenhemel aangebracht en de doucheruimte is voorzien van een regendouche met massagekoppen en een handdouche. De buitenafwerking gebeurde in HPL-trespa (High Pressure Laminate plaat) en de dakbekleding bestaat uit EPDM folie.

 

MAATWERK
Dit wellness@home center wint steeds meer aan populariteit doordat de klant zich een complete wellness kan aanschaffen voor een normale prijs. En door de compacte vorm staat dit center prachtig in zowel een kleine stadstuin als in een gigantische achtertuin op de buiten. Bovendien zijn er allerlei technische snufjes mogelijk zoals automatische opgiet voor de sauna en sturing op afstand met smartphone of tablet. Desgewenst kan je de sauna of hamam laten vervangen door een infraroodsauna. Het hele center is ook te bestellen op maat.

 

Alpha Wellness Sensations

Stadsheide 27

B - 3500 Hasselt

T + 32 (0) 11 301 380

[email protected]

www.alpha-wellness-sensations.be