Westpool: Het zwembad als verrijking van de woning

Degene die dit schitterende binnenbad bestelde, was reeds klant bij WestPool en wist bijgevolg hoe hoog ze de lat leggen. Hij wilde in een bijgebouw een mooi binnenbad van goede kwaliteit. En dat is het minste wat je van deze parel kan zeggen. Zwemmen bij slecht, koud weer krijgt een nieuwe dimensie in dit WestPool bad overloopbad.

Als je een West-Pool zwembad laat aanleggen, dan verrijk je je huis met een parel die het leven dubbel zo aantrekkelijk maakt. Zo’n bad komt er na langdurig en grondig overleg over wat de klant precies wil, welk soort bad hij voor ogen heeft en welke uitstraling het bad moet hebben. Dat was ook hier het geval en uiteindelijk werd gekozen voor een overloop bad omdat het esthetisch de mooiste oplossing was.

Maar niet alleen esthetisch legt WestPool de lat hoog. Ook op technisch vlak vaart de firma haar eigen koers en dat tot tevredenheid van al heel wat klanten. Zoals altijd bij een bad van WestPool werd ook nu voor een chloorvrije waterbehandeling gekozen in de vorm van een Aguapure membraan zoutelektrolyse toestel. Op die manier heeft de klant geen zorgen over het opslaan van gevaarlijk chloor en hebben de zwemmers geen last van chloorgeurtjes. Een krachtige Speck EC pomp zorgt ervoor dat het water op de juiste manier rondgepompt wordt, zonder daarvoor teveel energie te verbruiken. Een Sopra filter houdt het water proper. Energiezuinige ledlampen zorgen voor de juiste sfeer.

Het gevolg is dat de klant nu optimaal kan genieten van het zalig relax ronddobberen in zijn azuurblauw sprookjesbad met de blik op het idyllische landschap dat aan het bijgebouw grenst.

WestPool

Kleine Weg 17
B-8770 Ingelmunster

T +32 (0)51 48 68 17
[email protected]
www.westpool.be