Van 3D-beeld naar betoverend bad

De klant had al een zwembad maar wilde dat een complete make-over geven en er zo een strak zwembad van maken dat compleet zou passen bij woning en omgeving. Via mond-op-mondreclame kwam de klant bij JR Pools terecht.

3D tekening

Klanten van JR Pools ontvangen voordat de bouw start gratis de JR Pools zwembadgids. Daarin vinden ze hun bad in 3D afgebeeld en alle bijkomende informatie over de gekozen toestellen. Ook wordt erin uitgelegd hoe een zwembad in elkaar zit, wat er komt kijken bij de waterbehandeling en wat verder de aandachtspunten zijn. Kortom: een compleet en nuttig overzicht waar klanten veel plezier van hebben.

T&A Rolluik voor isolatie

Voor de verlichting van dit liner mozaïekbad zijn RGB-leds van Spectravision gebruikt, voor de zwembadrand en het terras witte, keramische boordstenen. De solar afdekking van T&A is bijzonder goed en verhoogt aanzienlijk het warmte rendement van uw zwembad. Ook isoleert ze beter dan klassieke lamellen. Het poolhouse, in overleg met JR Pools door een externe firma gerealiseerd, is opgetrokken uit hout en kunststof panelen.

Automatische waterbehandeling

Voor de waterbehandeling viel de keuze voor een upgrade van het bestaande waterfiltratiesysteem. Hier werd geopteerd voor toestellen van EPS. “Dit controle- en regelsysteem werkt volledig automatisch, ”,vertelt Joris Roothooft van JR Pools. Het combineert een optimale waterkwaliteit met een efficiënt gebruik van energie en chemicaliën.

JR POOLS

Heibaan 209
B-2235 Hulshout

+32 495 32 36 10
[email protected]
www.jrpools.be