Starline: Strak design met prachtig spiegeleffect

Op de bovenste verdieping van een hotel in Enschede realiseerde Starline deze bijzondere infinity pool met een strak design, een prachtig spiegeleffect en een exclusieve uitstraling. Het uitzicht op de stad maakt het zwemmen hier tot een extra sfeervolle beleving.

Het was de uitgesproken wens van deze klant: wellness en een zwembad met een exclusieve uitstraling. Bij Starline was hij daarmee aan het juiste adres. Zowel het esthetische uitzicht als de praktische uitwerking van het zwembad werd aan de leverancier uit handen gegeven. Dit vertrouwen had Starline verdiend door eerder een soortgelijk project succesvol en naar grote tevredenheid uit te voeren.

Omdat de wens een exclusief zwembad was, lag de keus voor een overloopzwembad voor de hand. Het werd de Starline NEXXT, met zijn strakke design en prachtige spiegeleffect. De overlopende waterlijn die gelijkloopt aan de randstenen, draagt bij aan de gewenste, exclusieve uitstraling. Het zwembad is uit één stuk gemaakt en dus gegarandeerd waterdicht. Dat was bij dit project extra belangrijk, omdat het zwembad zich op de bovenste verdieping van het hotel bevindt.

Die locatie bracht extra uitdagingen mee, maar daarmee omgaan is Starline wel toevertrouwd. In het stappenplan van de bouw werd de plaatsing van het zwembad al vroeg ingepland, namelijk nog in de fase van de ruwbouw.

Het zwembad werd op zijn plaats gehesen, vlak voordat het zwembad op het hotel kwam. Na plaatsing is het zwembad afgedekt, om het een halfjaar later te voorzien van een hoogwaardige afwerking.

Het maakt de wellnessdroom van de hotelgasten compleet. Met dit zwembad is het letterlijk en figuurlijk genieten op hoog niveau.

Starline

Hoofdvestiging
De Vest 50B
NL-5555 XP Valkenswaard
T +31 (0) 40 201 33 33

Productiefaciliteit
Siberiëstraat 20
B-3900 Overpelt
T +32 (0) 11 64 78 00

[email protected]
www.starlinepool.com