Pool Cover: Ervaar het cabrio gevoel

Een eigen zwembad is voor veel mensen een droom. Met een hoge zwembadoverdekking van Pool Cover maak je er een eigen droomwereld van. Je zwembad wordt opgenomen in een transparante schoonheid waarbinnen je zelf méér doet dan zwemmen. Dit is het perfecte genieten, zomer en winter, dag en nacht. Het is voor de zwemmer wat de cabrio is voor de autoliefhebber.

De klant was initieel op zoek naar een zwembadverdeler en kwam – achteraf tot zijn grote tevredenheid – bij de producent van zwembadoverdekkingen in Mariembourg terecht omdat hij verwachtte bij Pool Cover een totaaloplossing te vinden. Gelukkig beschikt Pool Cover over een netwerk van betrouwbare partners die de kwaliteitslat even hoog leggen zodat de klant op al zijn wenken bediend kon worden.

Summer Poolparty

Wat betreft de overkapping koos de klant voor een telescopische overkapping van 10 m breedte op 21 m lengte met binnen- en buitenverlichting dat een mooi geheel vormt met de verlichting van het zwembad én de sfeervolle poolhouse met nuttige ruimtes. Hiermee kan hij niet alleen zwemmen, maar heeft hij ook ruimte rond het zwembad om rustig in een ligstoel te ontspannen of gezellig samen met vrienden en familie plaats te nemen aan een tafel. Tegelijkertijd kan dankzij het telescopisch gedeelte, het zwembad ’s zomers ook volledig opengezet worden voor een Summer poolparty. Daarom koos de klant ook voor de muziekinstallatie die Pool Cover als extra optie in de overkapping voorziet.

Méér dan zwemmen

Het gevolg is een fantastische, futuristisch aandoende constructie die een heel eigen leefwereld genereert en je vol verwachting uitnodigt voor méér dan een zwempartij. Dat het project is aangeslagen bewijst het feit dat de klant zo tevreden is dat hij regelmatig andere toekomstige klanten wil ontvangen om over zijn tevredenheid te getuigen.

Pool Cover is dan ook niet voor niets een van de kwalitatieve koplopers van overdekkingen in Europa waar innovatie en oog voor het welzijn van de klant de basis vormen.

Pool Cover

Fabriek & showroom

Parc d’activité économique
Rue veroffe 12
B - 5660 Mariembourg
T +32 (0) 60 41 23 91

Showroom

Pottelbergcenter
Engelse Wandeling 2/AB4
B - 8500 Kortrijk

[email protected]
www.poolcover.be