MEESTERS IN OUTDOOR LUXURY CBC-Zwembaden

De uitmuntende vakkennis en jarenlange ervaring van CBC-Zwembaden komt mooi tot uiting in dit totaalproject. Want deze onderneming uit Begijnendijk maakt het verschil door, naast een uitgebreid assortiment zwembad gerelateerde producten, ook een prima totaalservice aan te bieden. Of het nu om een zwembad, poolhouse, tuinkamer, terrasoverkapping, oprit, schutting, spa, sauna of een combinatie van deze producten gaat, CBC-Zwembaden werkt het voor elke klant uit. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en het 3D-ontwerp over een gedetailleerde prijsofferte tot de uiteindelijke realisatie. Dit van A tot Z met het eigen CBCZwembadenteam.

 

Deze realisatie is een mooi voorbeeld van een dergelijk totaalproject. Dankzij een heel open communicatie met de klant, groeide het project. De basis was de vraag naar een zwembad. Maar al gauw vertrouwde de klant CBC-Zwembaden ook de uitvoering van een poolhouse toe. Dit werd voorzien van een op maat gemaakte sauna, een afzonderlijke ruimte met douche- en toiletfaciliteiten en een op maat gemaakt barmeubel. Het geheel werd met een afsluiting en carport vervolledigd, alles volledig afgewerkt met thermowood.

 

Energie-efficiënt
Een energie-efficiënt zwembad begint met een goede isolatie van bodem en wanden. Verder wordt dit aangevuld met een inbouwrolluik uit polycarbonaat solar-lamellen. Bij zonneschijn zorgt het rolluik voor een opwarming tot 3°C en ‘s nachts wordt de afkoeling tot het absolute minimum beperkt. Bovendien heeft dit afdekrolluik een hoge draagkracht waardoor het veilig is voor zowel kinderen als huisdieren. De combinatie met één van de modernste circulatiepompen met variabele snelheid en een Inverter Plus warmtepomp (21 kW 230 V), zorgt voor een bijzonder energiezuinig geheel. De waterfiltratie gebeurt met een Pentair Triton Clearpro (610 mm) gevuld met AFM. Dit is een geactiveerd filtermedium vervaardigd uit groen glas, ter vervanging van zand in de gebruikelijke zandfilters. Hoe beter de filtratie, hoe lager de behoefte aan chloor.

 

Heel tevreden klant
CBC-Zwembaden is al sinds vele jaren dé one-stop-partner voor een zorgeloos traject voor zwembad, poolhouse, terrasoverkapping, spa, hamam en/of sauna op maat. De onderneming ontwerpt, bouwt en onderhoudt uw droomproject. Renovatie of nieuwbouw, het kan allemaal en dat voor een realistisch budget. Wat uw keuze ook is, CBC-Zwembaden garandeert u jarenlang waterplezier. Van hypermodern tot rustiek, bij CBC-Zwembaden krijgt u vakmanschap met oog voor detail. De uitvoering van het project gebeurt van begin tot einde steeds door het eigen team van CBC-Zwembaden, waarbij de klant altijd terecht kan bij eenzelfde aanspreekpunt. “Na beëindiging van de werken mochten we weer met een heel tevreden klant deze realisatie afsluiten”, besluit het team van CBC-Zwembaden. “Dat is heel fijn en zorgt telkens voor een boost in het enthousiasme van al onze medewerkers.”

 

ZWEMBAD PASPOORT

Zwembad: polypropyleen - polystone
Bad: 9 m x 3,8 m x 1,5 m
Verlichting: 2 x led wit, Adagio pro, 10 cm Isolatie wanden en bodem: XPS20
Trap: 3 treden kunststof, type Design
Bediening: Siemens LOGO
Filter: Pentair Triton Clearpro (610 mm), zijdelings gemonteerd
Pomp: Pentair Superflo VS2 met datakabel
Warmtepomp: Inverter Plus warmtepomp (21 kW 230 V)
Automatische waterbehandeling: Hanna Security Pool Plus
Inbouwrolluik: polycarbonaat solarlamellen anti-alg, buismotor Aquadeck

CBC-Zwembaden
Baalsesteenweg 50
B-3130 Begijnendijk
+32 16 60 46 17
[email protected]
www.cbc-zwembaden.be