Beliving - Exterioo

Exterioo geeft startschot buitenseizoen met nieuwe collectie
Hoe buiten, hoe beter. Met deze leuze trekt Exterioo het nieuwe buitenseizoen weer op gang. Want de mooiste momenten beleef je buiten. Je leeft er als het ware buitengewoon: intenser, vrijer, blijer. Exterioo zet jouw buitenbeleving in de hoofdrol en zorgt dat kwaliteit, design en comfort het podium nemen. De nieuwe collectie van Exterioo werd geïnspireerd door de natuur en tilt je ervaring naar een hoger niveau.

Organo loungeset van Exterioo

 

De tuintrends van 2024
Exterioo presenteert... De nieuwe collectie. Een collectie die teruggrijpt naar de natuur in al haar facetten. Want de natuur inspireert ons. Door haar veelzijdigheid en energie. Door haar materialen, patronen en lijnen. De natuur vindt altijd haar weg. Ook naar jouw tuin of terras.

Organo tuintafel en -stoelen van Exterioo

 

Organische lijnen voor extra zachtheid
Laat je verleiden door het lijnenspel van de natuur. Afgeronde vormen brengen een zachtheid naar je tuin die uitnodigt tot volledige ontspanning. Creëer een moderne mood met de nieuwe lounges in organisch design, een tuintafel met speelser ontwerp of een tuinstoel die natuurlijk materiaal combineert met handgeweven wicker of textilene rope.

Donato teak loungeset van Exterioo

 

Natuurlijke materialen als kwaliteitsgarantie
De natuur biedt ons niet enkel prachtige vergezichten, maar ook de kwalitatiefste materialen voor tuinmeubelen. Zo toont de duurzame hardhoutsoort teak zich ook dit jaar bijzonder veelzijdig, maar vinden we ook vier nieuwe keramische tafelbladen in de collectie, met patronen die ons meenemen naar gebieden in China en Amerika. Op reis in eigen tuin? Jazeker!  

Gardo loungeset van Exterioo

 

Aardse tinten voor een ontspannende ervaring
Hoewel zwart aluminium ook in 2024 erg populair blijft, zien we in de nieuwe collectie een stevige opmars van aardse tinten. Beige neemt het podium en toont zich enorm polyvalent. De nieuwe collectie heeft een waaier aan beigetinten voor kussenstoffen en ook materialen als aluminium, wicker, textilene en rope komen dit jaar in het beige. Ook groen aluminium versterkt de verbinding van je buitenruimte met de natuur en creëert een natuurlijke sfeer. Ontspannend en verfrissend.

Links: Orso teak tuintafel en –stoelen. Rechts: Orso teak loungestoel. Exterioo

 

Haal je interieur naar buiten
Ook in de stoffencollecties vind je de zachtheid van de natuur, en geef je je buitenbeleving een indoor toets. Naast een uitgebreide comfortfocus vind je in de nieuwe collectie de volledig nieuwe stoffenlijn Cosytica voor o.a. lounge- en stoelkussens. Maar liefst 27 nieuwe stoffen overtuigen dankzij hun bouclé textuur, prachtige kleuren en verrassende patronen. Mooi meegenomen: zowel de All Weather Sunbrella® als All Weather Cosytica mogen het hele jaar door buiten blijven liggen en zijn niet enkel waterafstotend, maar ook kleurvast, slijtvast, vuilafstotend en vlekbestendig.


Kom langs in een Exterioo showroom in je buurt
Ontdek de nieuwe collectie in één van de 33 showrooms of online via exterioo.be.
Laat je inspireren en geniet van mooie kortingen tot wel 50% tijdens de Sunny Deals.

 

Voor meer info: www.exterioo.be/nl/showrooms