CBC Zwembaden: Kloppend tot in de perfectie

Een zwembad dat perfect aansluit op de wensen van de klant én op de omgeving. Dat is de grote kracht van CBC Zwembaden. Deze leverancier van totaaloplossingen beschikt over ervaren vakmensen met een uitmuntend oog voor esthetiek. Dit zwembad in Keerbergen is daarvan een overtuigend bewijs.

CBC Zwembaden heeft een gloednieuwe showroom in Begijnendijk, met alles om van je thuis een echt wellnessparadijs te maken. En dat is precies wat de bewoners van deze villa gedaan hebben, door dit bijzondere zwembad te laten aanleggen. Het verschaft niet alleen volop zwemplezier, maar is met zijn strakke, esthetische afwerking ook een lust voor het oog.

Op advies van een andere tevreden klant kwamen de bewoners bij CBC Zwembaden terecht. Dit vanwege hun knowhow, de kwaliteit die zij leveren en de goede service. Stuk voor stuk waardevolle zaken, want de klant zelf was een leek op het gebied van zwembadbouw. De experts van CBC hebben de bewoners dan ook begeleid in het volledige proces.

CBC Zwembaden levert zowel bouwkundige zwembaden als baden van keramiek, polyester, roestvrij staal en kunststof. Na het bespreken van de opties viel de keuze op een kunststof bad. Dit vanwege de strakheid en de vrijheid in vormgeving en indeling.

De realisatie van het project begon met het uitwerken van de plannen rond de bouw van het bad en de technische ruimte. De moeilijkheidsgraad van het project werd ingeschat en er werd een planning gemaakt. Er kwamen duidelijke afspraken, onder meer over de bereikbaarheid, omdat de technische ruimte van dit zwembad zich in het woonhuis bevindt.

De knowhow en technische expertise van CBC Zwembaden was bij dit project van grote meerwaarde. Advies rond de trap en het wegwerken van de rolluikbak – waarbij rekening gehouden werd met veiligheid en esthetiek – werd dankbaar aanvaard en opgevolgd. CBC plaatste ook de natuurstenen verhardingen, waarbij de keuze viel op gevlamde en geborstelde pepperino dark.

Om volop van het zwembad te kunnen genieten, is de waterbehandeling van groot belang. Hiervoor is de Security Pool Plus van Hanna Instruments ingezet, volgens CBC Zwembaden ‘een van de meest betrouwbare systemen op de markt en met een excellente ondersteuning van de leverancier’.

Met trots en tevredenheid kijken klant en leverancier op het project terug. Het mag duidelijk zijn: Neem een willekeurige klantwens op wellnessgebied. Combineer die met het vakmanschap van CBC Zwembaden. En je krijgt een plaatje dat klopt tot in de perfectie.

CBC Zwembaden BVBA

Baalsesteenweg 50
B – 3130 Begijnendijk

T +32 (0) 16 60 46 17
M +32 (0) 475 39 13 30

[email protected]
www.cbc-zwembaden.be