KLEUR IN JE TUIN

Het aanbod van outdoor-meubilair is eindeloos. Als je de catalogi van de topmerken doorbladert, met beelden die doen wegdromen, val je van de ene wauw in de andere. Om jullie op juiste weg te helpen bij de keuze voor een perfecte tuinset, nemen we jullie graag mee op een kleurrijke reis. Te beginnen bij de Pantone keuren van 2021: Illuminating Yellow & Ultimate Gray. Hoop en kracht, een toepasselijk thema.

In de tuinmeubelcollecties zien we vaak de combinatie van een sterke basiskleur met een fris en kleurrijk accent. Naast helder geel zorgen fel turquoise, oneindig blauw en opvallend rood voor positiviteit en levendigheid op het terras. Durvers gaan zelfs voor een volledige set in kleur. Trendkleur groen deed vorig jaar al zijn intrede in het tuinmeubellandschap en blijft ook dit seizoen sterk vertegenwoordigd. Zowel in de olijfkleurige variant, in hevig grasgroen als in een zachte kleurschakering. En natuurlijk blijven wit en beige in al hun tinten als basiskleur in de collecties aanwezig. Zet je comfortabel en droom mee weg!

GEEL - ILLUMINATING

Warm als de zon
Iets zachter geel. Zelfs op bewolkte dagen voel jij je verwarmd door de zon.


 

Natuurtinten
Teakhouten stoelen met stoffen zitting in verschillende natuurtinten, waaronder okergeel.

Smile!
Zacht gebogen om een eindeloze smile mee te vormen of een golvende wave als je ze tegengesteld plaatst.

 

Organisch

Vrij geschetst, rechtstreeks uit de pen. De verschillende stukken zijn spontaan, vriendelijk en kleurrijk. 

 

 

 

GRIJS - STERK OM OP TE BOUWEN

Gecombineerd met hout

Grijs met hout is altijd een winnende combinatie. 


 

In het rond

Deze lounge- en tuinset is dit jaar verder uitgebreid met ronde voetenbanken in drie formaten. Het frame kan uit teak of aluminium en de zitting in verschillende kleuren. Even speciaal als eenvoudig.

Eilandgevoel
De basis bestaat uit een teak platform dat slim wordt ondersteund door zacht gebogen aluminium poten. Het natuurlijk ogend vlechtwerk van de rugleuning bepaalt de verfijnde look-and-feel van het geheel.

 

Koffiemomentje

Met deze bijzettafel combineer je een vleugje luchtigheid met elegant comfort op je terras.

 

GROEN - NATUURLIJK

Knuffelzetel

Een rond element van 180 cm diameter. De vier rugleuningen kan je op twee manieren monteren: met de vier delen aan één kant creëer je een groot daybed, maar zit je liever face-to-face, dan zet je twee elementen aan elke kant. In het midden is een opening voorzien voor een parasol. 

 

Puzzelstukjes

De bijzettafeltjes van Desalto passen als puzzelstukjes in elkaar. Een rigide metalen plaat lijkt licht als papier in deze ‘Softer than Steel’-collectie. Ze bestaan in verschillende vormen, groottes, hoogtes en kleuren. En in de buitenversie is het diep groen de favoriete kleur.

 

Lijnenspel

De kenmerkende esthetiek van de Palissade Collectie van Hay, grafische en symmetrische geometrie. Het gebogen frame vormt zich naar het lichaam, waardoor een ontspannen en comfortabele ligpositie ontstaat. Bijpassend het gewatteerde kussen, dat luxe en comfort biedt. 

 

Hangeweven

Twiggy, een garen zonder chemische toevoegingen en volledig recycleerbaar wordt gevormd tot koorden en vlechten, die op hun beurt de basisstof van de Giunco-serie vormen. Ze worden handgeweven aan de gebogen aluminium structuur van de fauteuil.

 

ROOD - GEDURFD

 

Slimme poef

Zitpoef en opslagruimte ineen. Til gewoon de stoelbekleding op om toegang te krijgen tot de binnenkant. Wist je dat de poefs zelfs perfect kunnen dienen als gestoffeerde plantenbak of bloempot. Zo passen de terrasplanten bij het meubilair. Verkrijgbaar in twee maten, en met elke mogelijke stofbekleding die makkelijk afritsbaar is om te wassen.

 

Mediterraanse warmte

Geïnspireerd op de warme tinten van mediterrane vegetatie: olijfgroen en robijnrood. Allebei trendkleur in 2021! Het dichte weefsel op het teakhouten frame roept een positieve vibes op, terwijl comfort, ergonomie en elegantie blijven behouden.

 

Hevig kleurrijk

Rood, in al zijn hevigheid, is één van de topkleuren dit seizoen bij Lapalma. Zowel in de ADD-collectie als in het PLUS-zitsysteem, komt het kleurrijk tot zijn recht. Met nuances van koraal, robijn, bordeaux en vuurrood. Loving it!

 

BLAUW - EEN BLIJVER

Hemels dutten

Bij Talenti spotten we in de Argo-collectie deze ligbedden in donkerblauw. Lekker breed en dik om zalig te rusten na de sportieve training in het zwembad.

 

Turquoise

Een hippe buitenset van Paola Lenti met sofa’s uit de Canvas-collectie, bijpassend tapijt en poefs. Turquoise is altijd een goede keuze!

 

Weerspiegeling

Helemaal een weerspiegeling van het wateroppervlak is deze Suave sofa van Marcel Wanders voor Vondom. Diep donkerblauw als de zee gecombineerd met hevig turquoiseblauw als het zwembad. En zo zacht om erin te duiken!

 

 

WIT EN BEIGE - DE KLASSIEKERS

Wit weefpatroon

Cane-line heeft de, met de hand geweven, meubels verfijnd en bijgewerkt waardoor ze jaren buiten kunnen staan. In deze exclusieve wit-op-wit uitvoering van de collectie Nest, zijn de weefpatronen natuurgetrouw nagebootst. Wit Cane-line Weave®-materiaal op een bijpassend wit aluminium frame. Beide materialen hebben slechts minimaal onderhoud nodig en zijn zowel kleurecht als uv-bestendig.

 

Knusse kist

De Argo-collectie is geïnspireerd op het thema van ‘een houten kist’ en toont een zuiver en geometrisch ontwerp. De zetels kenmerken zich door brede leuningen die overvloedig opgevulde kussens dragen en de zitting diep en gezellig maken.

 

Zachte aardetinten

De nieuwe David-loungeset van gebeitst teakhout met geweven rug en touwdetails is perfect om een gezellige loungeplek in de tuin te creëren. De set bestaat uit een sofa en een fauteuil, gecombineerd met koffie- en bijzettafel die beide een tafelblad uit keramiek hebben.

 

Natuurlijke accenten

Groen doet het altijd goed als accentkleur in een zacht witte sofa. Met de innovatieve kussenvulling en verschillende zitdieptes creëer je een eigen unieke comfortabele sofa.

 
 

LEES MEER TIPS IN ZwembadenPlus magazine