Jati & Kebon

 

De indoor-outdoor grenzen vervagen steeds meer. De woning wordt steeds vaker naar buiten doorgetrokken. Dan is er uiteraard ook een grote behoefte aan meubilair dat het gewone tuinmeubel overstijgt en de klasse en het esthetisch boeiende mee naar de buitenleefruimte draagt. 

 

Jati & Kebon begrijpt die behoefte aan een comfortabele outdoor leefruimte. Haar luxe tuinmeubelen combineren op een slimme manier vorm en functie en creëren een unieke buitenleefwereld. Het gamma omvat een breed scala aan stijlen, meubelen en outdoor stoffen van de allerhoogste kwaliteit. Jati & Kebon opereert onder de slogan: Duurzame kwaliteit, onberispelijk comfort en waar voor je geld (For better outdoor living). Jati & Kebon is up-to-date Belgisch design, geproduceerd in de eigen Belgische productie-eenheden in Azië waar zowel aluminium als houten designmeubelen worden vervaardigd.

Stilistisch zuiver
Jati & Kebon aluminium tuinmeubelen zijn duurzaam en robuust, maar toch zeer licht. Ze staan bekend om de innovatieve fabricagemethoden en de kwalitatief uitstekende materialen. Het moderne aluminium design – bogen & strakke lijnen – is tijdloos en ingetogen. Het sluit aan op iedere architectonische stijl. Aluminium meubilair wordt vaak gecombineerd met andere materialen. Wij leveren aluminium en teakhouten tuinmeubelen met weerbestendig textileen weefsel (polyester draden met een PVC (nylon) coating). Dat zorgt voor extra lichtheid en garandeert een aangename, comfortabele zit.

Hout en co
Teak is bij uitstek de meest geschikte houtsoort voor buitenmeubelen en voelt zich thuis in elke tuin en op ieder terras. De moderne, rustieke, oosterse Jati & Kebon buitenmeubelen worden alleen gemaakt van zorgvuldig geselecteerd teakhout.

Jati & Kebon Weaving is een variant op de traditionele gevlochten meubelen. De synthetische vezel heeft het uiterlijk van natuurlijke vezels, maar heeft weinig onderhoud nodig en is ongevoelig voor de krachten van moeder natuur. In combinatie met zachte, weerbestendig kussens in een verscheidenheid van kleuren, maakt het Jati & Kebon meubilair van elke tuin een ontspannen toevluchtsoord.

Jati & Kebon

Emiel Clauslaan 57B

B - 9800 Deinze

[email protected]

www.jati-kebon.com