Instagramwaardige accessoires

Een zwembad is altijd een beetje vakantie. En vakantie, dat betekent leuke vakantiekiekjes. Foto’s om te koesteren, maar net zo goed om te delen, met de vrienden of de hele wereld via social media. Wij zochten en vonden leuke en instagramwaardige accessoires en hebbedingen voor in en rond het zwembad. Likes scoren? Dat doe je zo.  

Tekst: Eva Goossens


#goldfever
Eigen haard goud waard? Een eigen zwembad ook! Zeker met de glimmende ‘Gold’ collectie van Sunvibes, met naast gouden luchtbedden ook een fauteuil en zelfs een drijvende drankenhouder in de vorm van een dollarteken. 
www.sunvibes.fr


#poollights
Ook ’s avonds blijft je zwembad fotogeniek. Zeker met deze drijvende en oplaadbare Boat of Duck Duck ledlampen van Goodnight Lights. Sfeervol licht met een knipoog. 
www.goodnightlight.eu 


#sandfreetowel
Met een kleurrijke handdoek van Tesalate mag je gezien én gefotografeerd worden, zowel aan het zwembad als op het strand. Bovendien is deze zandvrije ‘Australian beach towel’ sneldrogend, compact en goed absorberend. 
eu.tesalate.com


#poolangel
Dit gevleugeld luchtbed van Intex levert beslist engelachtige foto’s op. Geïnspireerd op het Global Angel Wings Project met street-art van Colette Miller. 
www.intexdevelopment.com


#lazyhammock
Een foto vanuit je luie hangmat? Altijd een topper. Zeker als deze dan ook nog eens aan de rand van je zwembad hangt of staat. Deze waterbestendige en sneldrogende Tropic Dream hangmat – ideaal bij zwembaden en sauna’s - zagen we in het gamma van Amazonas. 
www.amazonas.eu


#mermaidtail
Deze zeemeerminnen gingen voor hun staart en accessoires te rade bij Lauraqua Mermaids. Waterpret én insta-likes gegarandeerd. 
lauraquamermaids.be


#avocado
Na de drijvende ananas is het nu aan de avocado om het zwembad te veroveren. Leuk accent bij dit exemplaar van Swim Essentials: de uitneembare pit doet meteen ook dienst als strandbal.
www.swimessentials.nl


#pillowlight
Poolparty? Hou je smartphone maar al in de aanslag. Leuk om op te zitten of te liggen zijn deze outdoor kussens van Sunvibes. Pas echt magisch wordt het ’s avonds, want dan blijken deze kussens licht te geven. Geen pillowfight maar pillowlight! Verkrijgbaar in 3 formaten en voorzien van 3 licht-modi: continu, langzaam knipperend en tot slot op het ritme van de muziek. 
www.sunvibes.fr 

#bigfoot
Je hoeft niet op grote voet te leven om gezien te worden met deze schoen. Gespot in de Didak Pool-collectie met tal van trendy luchtbedden. 
www.didak.com

 

#colourfulswimshorts
Ook aan de heren wordt er gedacht. Met de nieuwe swimwear-collectie van Bjorn Borg mag en zal je gezien worden. Daarvoor zorgen de kleurrijke prints en vrolijke dessins. 
www.bjornborg.com


#flipflops
Wissel de sfeerbeelden op Instagram al eens af met leuke detailfoto’s aan het zwembad. Van je slippers, bijvoorbeeld. Deze Gras Flip-Flops, met wel-is-waar levensecht kunstgras, zagen we bij Radbag. 
www.radbag.be


#portablespeaker
Een waterbestendige én fotogenieke speaker waarmee je je poolparty opluistert? We vonden het in de vorm van deze Happy 41, een nieuwe draagbare speaker én lamp in één. Een ontwerp van de Belgische Marie Haverbeke. 
www.happy41.com


#trendysunglasses
Geen zomerse selfie zonder zonnebril. Van Neubau is de special edition 'Côte du Soleil': een duurzame ode aan eindeloze zomers aan de Franse Côte d’Azur in de sixties. Bovendien is deze collectie een primeur: de brillen zijn gemaakt van het innovatieve natural3D, een 100% bio-gebaseerd materiaal dat met 3D-technologie is geprint. 
www.neubau-eyewear.com


#sensually
Het Israëlische haute-couture label Gottex straalt ook deze zomer weer elegantie en sensualiteit uit. 
www.gottex-swimwear.com


#classytowel
Net een schilderij, dit Catherine Lila strandlaken van Essenza home. Het is bovendien superzacht met een voorzijde van katoen-velours en een achterzijde in badstof. Mooi om te zien, aangenaam om te gebruiken. 
www.essenzahome.nl


#frivolous
Nieuw van Marie Jo: de Aurélie swimwear collectie met gewaagde snitten en felle trendkleuren. Uitgesproken details zoals frivole ruches en diepe uitsnijdingen aan de rug of decolleté maken deze innovatieve serie af. 
www.mariejo.com

 

Lees meer tips in ZwembadenPlus magazine