Het paradijs bij je thuis

De buitenomgeving krijgt een heel nieuw ‘exterieur design’. Niet enkel een tuinstoel of een parasol hebben we nodig. We richten onze tuin helemaal in als nieuwe leefomgeving. En liefst met een uitgesproken vakantiegevoel. Vanuit je eigen terrasdeur stap je binnen in Miami, Ibiza, Madeira, Afrika of Japan!

 

COOLE KIKKERS IN MIAMI

Je voelt jezelf gewoon een royal in de strakke luxe van je tuin. Het minimalisme geeft je maximaal genot. Cocktails en feestjes aan het zwembad. Hip, trendy en fashionable. Iedereen die langskomt is meteen in partystemming en er mag gerust wat geshowd worden.

 

EASY AS IBIZA

Op het laidback eiland Ibiza, laten we het feestgedruis in de achtergrond rustig begaan. Het is ons te doen om de prachtige natuur, de betoverende baaien en de kleine strandjes tussen de rotsen. Tijd om op adem te komen in de authentieke finca’s. Deze warme gloed tover je makkelijk op je terras met meubels in natuurlijke materialen, zachte kleuren en veel planten. De stijl varieert van ultiem hippie tot romantisch bohemien. In partystemming en er mag gerust wat geshowd worden.


 

OUT OF AFRICA

De zwoele sfeer van leven in de ongerepte natuur. Hout vormt de boventoon voor het meubilair dat verder gestoffeerd is met warme kleurrijke tinten. Er is een overvloed aan snuisterijen, souvenirs en spullen. Je terrasoverdekking is eerder een open lodge zodat je als het ware de dieren en de planten rondom je voelt. Alsof je net terug bent van een spectaculaire safari. 

ZEN IN JAPAN

In een Japans interieur zien we vaak het gebruik van donkere en gedempte tinten. Niet zozeer omdat ze in Japan fan zijn van zwart of donkere kleuren, maar wel omdat ze schaarser omgaan met licht. De gedachte hierachter is dat als je één zintuig (in dit geval zicht) uitschakelt, de andere zintuigen aangescherpt worden. Zo zal je meer bewust worden van tast, reuk, gehoor en smaak. En dat zal een wereld van ervaringen en sensaties bij je opwekken in je zomerse tuin. Maar die mag natuurlijk zeker ook gezien worden.


 

IN DE BLOEMENPRACHT VAN MADEIRA

Zoemende bijen en zoete geuren. Fladderende vlinders en vrolijke kleuren. Dompel je onder in de feeërieke kleurenpracht van een overdadig aangelegde bloementuin. “In ieder blomme leeft een gloed, die bleek gelaat en bleek gemoed weer gloeien doet.” Je moet niet meer naar het bloemeneiland Madeira om dit effect te ervaren. Je beleeft het gewoon in je eigen tuin!